DECEMBERTŐL ÚJ ROVAT

11/30/2011

az óvodában a fejükre szórtuk a homokot. az iskolában meghúzták a hajunkat és ellöktek minket az udvaron; gimnáziumban hülye seggfejeknek tituláltuk őket, és vagy ők törték össze a szívünket, vagy mi az övéket.
és persze imádjuk őket. imádjuk őket, mert sokat esznek, legtöbbjük tud polcot szerelni, mások meg rózsát hoznak nekünk. elolvadunk egy pillantásuktól, máskor meg gonoszul manipuláljuk őket. kétségbe esünk, ha nem hívnak, és azt vágjuk a fejükhöz, hogy megfojtanak, ha túl sokszor keresnek minket.

hogy kik ők? hát a férfiak.
már totyis korunkban elkezdünk irántuk érdeklődni, és ez a fura vonzalom, a kémia huncut kis játéka örök életünkre kiszúr velünk. mert akárhogyan is titkoljuk - azért előbb vagy utóbb mindig a pasik kerülnek képbe.


ezért gondoltuk úgy, hogy bár a blog és a közösség egyik fő mottója az "igazi Nőktől igazi Nőknek", mi mégis kivételt teszünk, és létre hozunk egy vendég rovatot, ahol egy úriember fog rávilágítani hibáinkra, szeretni való tulajdonságainkra, és az örök férfi-nő harc fő pontjaira.

ez az úriember decembertől fog heti rendszerességgel írni ide.
és ki ő?

nézzétek és élvezzétek!
Sziasztok, a nevem Bod Bence Barnabás. 

20 éves, Szegeden tanuló , fogorvos-tanhallgató vagyok. 

Gyakran írogatok , de mivel ez közösség elleni bűntett, nem publikálok... A lányok azzal a megtisztelő és egyben nehéz feladattal bíztak meg, hogy egy fiú véleményét csempésszem a Masni-ra a Nőkről, Rólatok, Nektek. 

"Audiatur et altera pars " - hát hallgattassék meg a másik fél is!na, lányok?
várjátok már? 


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe