UGG - HORDANI VAGY NEM HORDANI?

11/20/2011

Néhány éve tört be a divatköztudatba az ugg - másnéven puficsizma, döglött jeti, kitaposós csizma. Időre rá természetesen megjelentek a méjdincsájna, méjdintájván, aluljáróbanvettem-féle hamisítványok, és azóta is reneszánszát éli ez az egyesek szerint rettenetesen kényelmes, és főleg trendi, mások szerint visszataszító lábbeli.
Bár fiú ismerőseim szerint a puficsizma a "Sátán csizmája", és gyakorlatilag minden péniszes barátom ellene van, és messze elkerüli, nekem az egyik favoritom. Beismerem, az ember iszonyúan igénytelenül ki tudja taposni, amennyiben szivacstalpút vesz, és az emberek 95%-a csoszogva jár benne, ami távolról sem vonzó, mégis azt az illúziót kelti bennem, hogy vékony, kecses lábszáram van, és biztosan tök cuki vagyok így bebugyolálva (hát nem). Szóval múlt héten csorgó nyállal támadtam le az aluljáróban egy csizmaárust - a vitát az aluljárós termékekkel kapcsolatban itt és most, még kibontakozás előtt lezárnám -, és gyűjtöttem be potom pénzért egy műanyag talpú, fekete gombos darabot, amivel azóta is dicsekszem boldog-boldogtalannak.


És masnilányok, ti mit gondoltok? szerintetek hordható a mamutlábfej, vagy a közelébe sem mennétek? mi szól ellene, és mi szól mellette?

You Might Also Like

5 Comments

 1. én imádom őket *-* olyan aranyosak:)

  VálaszTörlés
 2. én is imádom. jelenleg a 3. párat taposom, 2 már szétment, de ebben bízom - ez valódi ugg. és még mielőtt bárki gazdagnak hinne: egy turkálóban csaptam le rá :)

  VálaszTörlés
 3. én ismeerem pasik terén a kivételt!!! a barátom kb december közepéig nemigen találkozott ilyen csizmával és amikor beállítottam hozzájuk egy ilyenben, hangosan, kuncogó vinnyogásba kezdett, mintha egy tündéri kiskutyát kapott volna tőlem :D azóta is csillogó szemekkel bámulja rajtam a csizmát, ha éppen azt viselem, sőőőőőőt!!! külön kérni szokta, hogy húzzam fel :) amúgy cipőkollekciómban ez a 2. pár, és hiába van szinte minden picsának/nempicsának ilyen, én imádom <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó ilyet is hallani, elég ritka, hogy egy férfinak is tetszik (:

   Krisztina

   Törlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe