ÁTVÁLTOZÁS

12/29/2011


Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, lányok, de szerintem minden nő szereti a változásokat.

ha nem is a drasztikusakat, az apróbbakat biztosan. Így voltam vele én is, amikor december huszadikán felhívtam a zseniális fodrászomat, Petit, hogy van-e szabad időpontja. Hát volt. úgyhogy most tizenöt centi hajam hever egy konténer alján és nem bántam meg. Elvileg ha egy nő levágatja a haját, akkor azt pasi miatt teszi, vagy valami új élet reményét látja benne. nem tudom, szerintem kell néha egy kis újítás, mert anélkül teljesen ellaposodnánk kívül-belül egyaránt. Hiszen annál - szerintem - nincs jobb, amikor a változás pozitívan sül el és az ember bezsebelheti a bókokat. Persze mindenki járt már pórul; nem igazán állt nekünk jól a hajszín, ami a festékes dobozon a csajon tündökölt; vagy a dauerrel mégsem úgy néztünk ki, mint a tengerparti modell a szélben, hanem úgy, mint egy veszett bohóc. De a szerencse kíméljen meg minket ettől!


lányok! ti mit fogtok változtatni magatokon a közeljövőben?
esetleg mi az, amit szeretnétek változtatni, de sosem mertetek lépni? :)

You Might Also Like

1 Comments

  1. Jó lett a hajad.:) Nekem szőke melíros volt, alapból világosbarna a színe, viszont nem rég sötétbarna lett, és azt mondják ez sokkal jobban illik hozzám.:]

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe