PASI SZTEREOTÍPIÁK

12/10/2011

A múlt héten elindult egy új rovat ' pasiszemmel ' melyben  különböző férfi típusok elemzéséről olvashattatok egy vendég szerkesztőtől. Most  kanyarodjunk vissza hozzánk, Nőkhöz, Masnislányokhoz és folyamatos kérdőjeleinkhez a férfiakhoz. Általános poszt összetételei közé tartozik a facebooknak a pasi  ellenes idézetek és a nő és férfi közti ellentétekről való  megszólalások. Nagyon elhatalmasodott az az elmélet, hogy külön  bolygóról érkeztünk mi is, és ők is, ki a van feljebb a ranglétrán stb. Fórumok ezrei szólnak erről megannyi könyvbe vésett megállapítások, és készen kapunk egy használati  utasítást a párkapcsolatunkhoz, mire jó ez?


Általános sztereotípiák:-Minden pasi szemét
-Mindegyik csak azt akarja
-A nő és férfi külön faj
-Férfi és nő nem egy nyelvet beszélnekMost ha úgy tűnik egy pasi védő szelekcióba kezdtem. Nem. Nekem  is vannak rossz tapasztalataim, hibáim, félre sikerült kapcsolatok a hátam mögött, de emellett még számtalan pozitív rálátásom is és nem akarom,hogy mi Nők ezek miatt a sztereotípiák miatt eltántorogjunk a párkapcsolatoktól és inkább a szingli léthez ragaszkodjunk.először is azt szeretném ha mindenki elfelejtené a  Csipkerózsikát, hamupipőkét  és a többi mesebeli álom  szerelmeket. "amíg te nem vagy hercegnő ne számíts arra, hogy a  párod egy herceg lesz." a párkapcsolat se nem kizárólag szép se  nem zökkenő mentes, de gondolom ezt már többségetek megtapasztalta. sokkal inkább szól kihívásokról és probléma megoldásokról, hogy  ki mennyire tud alkalmazkodni és az újdonságok, változások  helyadása mindenképpen szükséges. statisztikák szerint a nők  főként, ott rontják el, hogy túlságosan is megakarnak felelni  párjuknak. ne fuss önmagad előtt. a nő érzékeny és ha ebből adódó érzékei szerint cselekszik akkor nem érheti baj.Én nem fogom 12 pontba szedni, mit tegyél, mit mondj pasidnak,  hogy csak is téged akarjon. mert ilyen nem lehet. De ami talán a legfontosabb  hogy önmagaddal harmóniában kell  lenned, és hogy a véleményedet sose takargasd, és mindenképpen ha  nincs oltasd be magad egészséges önbizalommal.Mert a mi megnevezésünk nem a 'gyengébbik nem' hanem Nők avagy Masnilányok!

You Might Also Like

5 Comments

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Lányok, találtam egy tökéletes, a bloghoz illő idézetet (csak frisshús létemre ötletem sincs hol máshol írhatnék nektek) :
  Egy igazi Nő nem féltékeny hanem féltő. Humoros és szórakoztató. Nem kételkedik, hanem magabiztos. Tud szeretni, érinteni, és tudja értékelni az érintést. Egy igazi Nő vár, nem elvár. A szemével és a mosolyával, az egyéniségével hódít. Egy igazi Nő nem kicsinyes és nem verseng senkivel. Egy igazi Nő tudja, hogy mikor elég, mert van benne tartás!

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. szia Alma! először is a neved kis kori emlékeimet hozta elő (így hívtak egy lányt), szeretem az ilyen fajta asszociációt.

  köszönjük az idézetet, ami szerintem tökéletesen takarja a valóságot.

  egyébként megtalálhatsz minket facebookon itt: http://www.facebook.com/pages/Masni/248868901836948 de törekszünk arra, hogy a blogot se hanyagoljuk el.

  -k.

  VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe