MASNINYÁR - FÜRDŐRUHÁK AZ ALAKODRA

5/27/2012

nem tudom, ti hogy vagytok vele, Masnilányaim, de én sosem tudom eldönteni, hogy jól áll-e a fürdőruha, illetve ha veszek egy m-es bugyit, a hozzá való bikinifelső nagy rám, ha s-es bugyit veszek, akkor meg az a kicsi, egyszóval - elég nehéz megtalálni a tökéletes, hűű!-felkiáltásokat maga után hagyó fürdőruhát.
mert akárki akármit mond, a fürdőruci azért tényleg fontos.
gondoljatok csak bele - ha előnytelen a fürdőruhád, lenyomja a melled, vagy akkora a feneked benne, mint egész montana, akkor bizony hiába edzettél egész nyáron, és éltél kefiren és citromos vízen.
viszont cseppet se aggódj!
összeszedtünk néhány tippet, hogy minél könnyebben találd meg A Fürdőruhát. :)

ha kis melled van,

érdemes fodros bikinifelsőt keresned, vagy pedig olyat, amin nagy, feltűnő, színes minták vannak -
ezek optikailag megnövelik mellméreted.
ebben az esetben is igaz a mondás: a fekete slankít. és nem csak a fekete.
kerüld az egyszínű darabokat!
fazon szempontjából véleményem szerint a pánt nélküli darabok a nyertesek,
ezt kényelmesen viselhetik a kismellűek, ráadásul szépen, egyenletesen barnulhatunk benne.

ha körte alakod van;

a csípőd széles, és alul kicsit kerekebb vagy.
neked jól állnak a széles fazonú, magasra szabott fürdőruhaalsók, amik optikailag végtelen lábakat varázsolnak. a te esetedben az a fontos, hogy a popsidról eltereljük a figyelmet, ezért a színes, feltűnő bikinifelsők pont neked lettek kitalálva, ha pedig az egyrészes darabokat kedveled, akkor válassz egy mélyen dekoltáltat.ha a nagymellűek táborába tartozol;
mindenféleképpen széles pántú bikinifelsőt válassz a megfelelő tartás érdekében,
vagy ha a pántnélküli fazonokat szereted, győződj meg arról, hogy elég stabil-e a melltartó.ha kissé molettebb az alkatod;

akkor sem kell kétségbe esned, mert ma már a telt idomú lányoknak is hatalmas választék áll rendelkezésére  alakformáló fehérneműkből és fürdőruhákból.. ha pedig a bikinit kedveled, csak arra kell figyelned, hogy az alsó magasan vágott legyen, illetve a melltartó stabil, biztonságos fazonnal rendelkezzen.


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe