5 ok, amiért jó a kánikula

6/25/2012

sokan kifejezetten szeretik, de még többen kínok közt élik meg a harminc fok feletti hőmérsékletet. bár most hidegfrontnak örvendezhetünk, viszont  hamarosan ismét szórólapokkal legyezhetjük magunkat. összeszedtünk öt okot amire, ha gondolsz, könnyebb lesz elviselned a hőséget.

1) kellemetlen és bosszantó, amikor az arcunkon izzadság cseppek jelentkeznek, főleg ha mindez a sminkünk rovására megy. gondoljunk arra, hogy ilyenkor méreganyagok távoznak a szervezetből és napi többszöri arcmosással vegyítve önpattanástalanító műveletet végeztünk.

ne tedd: sose a kezeddel töröld meg az arcodat, mert így pont az ellenkezőjét éred el. ne használj alapozót, apró hibákat tüntesd el korrektorral, hogy az arcbőröd kellőképp lélegezhessen. 

2) a nagy melegben az étvágyunk is csökken és sokkal jobban kívánjuk a gyümölcsöket, mint a zsíros ételeket. tehát a hőség kordában tartja a kilókat.

tedd: kerüld a kétes ételeket, főleg utcai büféket ilyenkor nagyobb az esély a gyomorrontásra.

3) megunt farmernadrágodnak szárát vágd le, díszítsd: csipkével, színes gombokkal, masnival, színes anyaggal . egy lenge felturbózott shortban már is, elviselhetőbb a hőség. 


4) száraz, töredezett a hajad? vond ki hetente párszor a hajszárítód, hajvasalód a forgalomból és hagyd, hogy hajad természetesen száradjon meg. 

tedd: töröld át jól törölközővel a hajad, kend be napfényvédő hajápolóval  és irány a természet fodrászata: napfény, szellő, harminc fok.

5) ha eddig két pohár bor után érezted a folyamatosan mosolygós, becsiccsentős effektust, ilyen melegben egy pohár után is fogod. előny a szervezetednek, előny a pénztárcádnak.You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe