masni - könyvajánló;

6/28/2012

ahogy ígértem, vissza is tértem a könyvekkel, ezúttal janet evanovich a szingli fejvadász c. könyvsorozatát hoztam el nektek :) 
Stephanie Plum közel harminc (kilóban sajnos távol), elvált, munkanélküli, kocsi nélküli, pasi nélküli, Mióta a fejébe vette, hogy beáll fejvadásznak, mindig történik vele valami. Hol kocsik robbannak körülötte, hol szatír tör rá, hol megskalpolnak valakit, és közben valahogy mintha minden Joe Morelli körül forogna. Aki hatévesen becsalta a garázsba, hogy "vonatozzon" vele, jó tíz év múlva pedig "elvette a csokis fánkját".
És ha mindez még nem lenne elég, ott az anyja, aki folyton újra akarja házasítani, meg persze Mazur nagyi, akinek mindenről három dolog jut az eszébe: a szex, a szex és a szex.
Janet Evanovich krimifolyama a világ első számú szórakoztató női sorozata. Minden kötete már néhány nappal a megjelenése után vezeti az összes sikerlistát, sokmilliós rajongótábora jobban várja, mint a Szex és New York vagy a Maffiózók újabb részét.

akkor vettem a sorozat első kötetét, amikor a felvételimről vonatoztam pestről szegedre, és el akartam ütni valamivel a két óra húsz perces vonatutat, hát odavonszoltam magam az egyik könyvstandhoz a Nyugatiban, és találomra ráböktem erre. mint kiderült, nagyon jó választás volt - stephanie plum lenyűgözően béna, hozzánk hasonlóan csóró, és egy hörcsöggel él együtt, akihez gyakran beszél is. szereti a sört és a pizzát, a martensét nem lehet levakarni a lábáról, és sosem tudja beállítani a haját. 
stephanie humorforrásnak első, fejvadásznak viszont utolsó - a fegyverét a sütisdobozban tartja, mindig mindent elszúr, de az ösztönei tévedhetetlenek.

ajánlom mindenkinek, én nagyokat jól szórakoztam, miközben olvastam - és ha elolvasod az első részt, bármit megtennél, hogy beszerezhesd a következőket.
februárban jött ki magyarországon a katherine heigl főszereplésével, a szingli fejvadász alapján leforgatott one for the money c. film.You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe