VISSZATÉRTEM!

6/27/2012

sziasztok, drága Masnilányok,
végre kilábaltam a vizsgáimból, és hosszú idő után visszatértem Hozzátok ide, a Masnira, és természetesen hoztam magammal pár szuper DIY-tippet, hogy a nyár még jobb legyen!1. DIY-körömtipp


2. mostanában egyre menőbbek a szegecsek.
a képre kattintva utána járhatsz, hogyan lehet pár kis mütyürből szegecses fülbevalót
barkácsolni otthon. az elkészítése viszonylag könnyű :)
3. ha szereted a minta alakúra kiszaggatott-vágott pólókat, kattints ide, és a tippek segítségével nagyon egyszerűen feldizájnolhatsz egy régi, megunt pólót.


4. és szegecsek megint - a szegecses gallér is egyre menőbb - szegecses gallér DIY itt!
5. az én nagy kedvenceim a cipőkön és a táskákon kívül a sálak. a kámzsákkal egyenesen le lehet kenyerezni. itt egy tuti tipp, hogy hogyan csinálj egy régi pulcsiból nyakravalót :)


6. vintage tengerészblézer DIY


7. csillogós orrú szuperédes cipellő DIY - érdemes kipróbálni, nekem ez lesz az első dolgom, amint beszerzek egy ilyen topogót!8. a feltűnő helyekre varrt cipzárok virágkorukat élik. egy snassz fekete ruhát nagyon könnyen fel lehet dobni egy szép cipzárral - katt ide a lépésekért!9. vintage turbán tutorial

remélem, tetszettek a linkek/képek, csajok, és sok-sok fotót kapunk majd az eredményekről, illetve továbbra is küldtök nekünk DIY-tippeket (majd azok is kikerülnek ám, ha utolérem magam).

masnis napot nektek!

xoxo

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe