3 ŐSZI OUTFIT

9/17/2012

Az őszi divat kimeríthetetlen kollekciójából, már egy korábbi bejegyzésben belekukucskáltunk. Azóta a hőmérséklet is hűlt, ezért most melegebb, de még mindig kora őszies outfiteket mutatunk be. Előjáróban annyit, hogy a csipke, blézer és a masni még mindig erősen tartja magát, ősszel is trendi.


A western hatású és a lovagolós csizma, idén ősszel kihagyhatatlan darabok. Hosszú lábúak előnyben, de a rövidebb lábú lányok se búsuljanak az egyel rövidebb fazon már tökéletes választás. A leggings továbbra is az alapdarabok közé sorolható. Tipp: válassz, farmer hatásút. Az őszi kollekcióknak egyik fő színe a kék és árnyalatai. Nálam a kobaltkék a győztes. Az összeállítás kiegészítőkkel teljes: sálak továbbra is öltözékünk elengedhetetlen kelléke lesz és az eleganciát, pedig gyöngy ékszerekkel vihetünk a szettünkbe. Tipp: ha elegánsan szexik akarunk lenni, válasszuk a fehér csipkét.Személyes kedvenceim az idén különösen stílusos kötött pulcsik. Szabásuknak köszönhetőn nem a nagymamától karácsonyra kapott pulcsi érzését adja. Leggingsel abszolút ütős választás. Ne felejtkezzünk meg a napszemüvegről sem attól, hogy vége a nyárnak még kiváló kiegészítő. Főleg ha nem volt időnk sminkelni. 
You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe