BŐRKABÁT DIVAT

9/14/2012

A bőrkabát minden ősszel valamilyen formában visszatér a divatba. Emlékezzünk csak, jó pár éve a motorosdzsekik hódítottak, számtalan színben, formában. Némiképp örülök, hogy ez a stílus már a múlté. Emlékszem egyik barátnőmnek rikító zöldben volt és mennyire jól nézett ki vele, ma már azért elképzelhetetlen ez a két tényező egymás mellett. Majd következtek a szolidabb, bár színben ugyanúgy változatos bőr hatású dzsekik. Legkedveltebb színe a gesztenye volt, ami tömegessé vált. Ekkor bézs és fekete bőrdzsekik jöttek szembe az utcán. Emlékszem én pont ezért vettem franciakék színűt, amely persze nem tetszett annyira, de legalább nem naponta jött szembe velem egy ugyanolyan dzseki az utcán, csak hetente. (Kommentben írjátok meg, nektek volt-e bőr/bőrhatású dzsekitek és ha igen, akkor milyen színű. Kíváncsi vagyok!)

Hogy ne csak a múltban vájkáljunk nézzük meg, mi az idei őszi bőrdzseki trendet. Már egy korábbi facebook posztban, eszter főMasnilány megmutatta hádában vásárolt fekete bőrdzsekiét. Amit, ő blézerként is visel és előnye, hogy kiegészítőktől és öltözettől függően, bárhova felvehető. Szegecsekkel pedig abszolút trendi. 
bőrkabát Tedd, Ne Tedd
Hordjuk muszlinruhával, hogy elkerüljük a ,,garden party" hatást.

Télen kabát alá hordjuk, ez egy kicsit rockos hatással toldja meg a túlzottan elegáns külsőt. A pulcsi akár ki is lóghat a bőrdzseki alól.

Hordjuk gyöngysorral vagy bármely gyöngyös kiegészítővel. Ha megmozgatja a fantáziánkat, nyert ügyünk van!

Legyünk merészek, válasszunk fekete helyett más színű bőrkabátot!

Eszter trükkje: hord blézerként, piros rúzzsal. Megnyerő a hatás!Óvakodjunk, hogy milyen táskával hordjuk. kerüljük a vászon, kötött anyagú táskákat, ha bőrkabátra váltunk. Ha bőrdzsekit veszünk fel, kerüljük a színes öltözetet.You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe