OUTFIT KEDVENCEIMMEL

1/18/2013

Masnilányok,
ígértem Nektek egy outfites bejegyzést, és most be is tartom a szavam. A mostani poszt a csütörtöki szettemről fog szólni.
Habár mostanában nagyon sok feketét viseltem, megint megtaláltam a farmerkabátom, így most ez az aktuális kedvenc darabom (őszinte sajnálatomra a gyönyörű fekete bőrkabátom nem fér be a télikabátom alá, így nem tudom még blézerként sem hordani).


A fehér póló farmerkabáttal mindig bejön, bár kicsit snassz, ezért mint majdnem minden esetben, most is minden a kiegészítőkön múlik. Egyébként ritkán hordok fehéret - nagyon sápaszt - de ha mégis világos árnyalat van rajtam, egy sötét vagy rikító színű ruhadarabbal ellensúlyozom. 

Ez a teljes szett, tetőtől-talpig. Sajnos nagyon siettem, így csak ilyen képre volt időm : ) Korábban már említettem Nektek, hogy szinte sosem hordok farmert, ez a fotó is ékes példa erre. Nagyon figyelek mindig arra, hogy a póló alja megfelelően hosszú legyen - ha túl rövid a póló, szélesíti a csípőnket, ha meg túl hosszú, a combunkat vastagítja.

Mostanában nagyon rákaptam az arany ékszerekre, mint láthatjátok. Szerintem nagyon elegánsak, a fehérrel és a kék színnel pedig egyszerre csajos és vad. 


Ezt a pólót azért szeretem, mert a mintája átlátszó. A volt lakótársam szerezte egy hádában, aztán nekem adta, és én azóta töretlenül hordom : ) Nyáron szakadt farmer shorttal és fekete mellénnyel szoktam kombinálni, elöl mindig betűröm a nadrágba. Emellett szuper a fekete bőrkabátommal. Persze most vettem alá egy fekete trikót, nyáron csak melltartót szoktam, elég sejtelmes, ahogy áttetszik a mintákon.Ezt a fülbevalót a Westend egyik butikjában boltoltam, ötszáz forintért. Imádom az ilyen szerencsés vételeket, és bár a fotón sajnos nem látszik, de nagyon szép mintája van.Nemrég írtam a magastalpú bakancsokról, és arról, hogy mennyire favorizálom őket, hiszen a legnagyobb jóindulattal is alulról verem a 162 cm-t. Ezt a bakancsot jóformán ingyen szereztem be még októberben, és azóta hordom - szerencsémre hó- és sárálló. Optikailag nyújtja a lábam, és nagyon jól néz ki, főleg ezzel a szegecses táskával, amit egy Bershka-outletben láttam meg és vettem is meg azonnal.

Eszter-Virág
Kérdéseiteket ide várom!

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe