STÍLUSVÁLTÁS - A BŰVÖS ARANY ÉS FEKETE

1/03/2013

Nem tudom, ti hogyan vagytok a stílusváltásokkal, Masnilányok, de én már egy jó párat megéltem.
Nagyjából nyolcadikos koromig teljesen elvoltam az ízléstelenül összeválogatott holmikkal, aztán "alter" lettem, tizenhat évesen retrómániám volt körömcipőkkel és suhogó szoknyákkal, piros rúzzsal. Tizenhét évesen hullámos vörös hajjal a rocksztárimidzs híve voltam még mindig tornacipőben, slimfitben és kockás ingekben. Tizennyolc éves koromban elhatalmasodott rajtam a piros rúzs és az elegancia iránti szenvedélyem - most pedig aranyat hordok feketével.Az utóbbi időben rászoktam a magastalpú bakancsok és csizmák viselésére. Elég alacsony vagyok - nagy jóindulattal is csak alulról verem a 160 cm-t (gondoljatok csak bele, hogy szoktam ugrálni Kriszti körül, ha megyünk együtt valahova), szóval imádom ezeket a kényelmes lábbeliket : )A legnagyobb előnyük az, hogy magasítanak, de nem fáj bennük a lábam, mint a magassarkú cipőkben. Optikailag nyújtják a lábat, és szemből észre sem lehet venni a csalást : )

Szerintem a stílus a részletekben rejlik, ezért is imádom még annyira az ékszereket. Másfél éve, mióta tetoválás van a csuklómon, nem hordok karkötőt, csak néha órát - viszont a gyűrűkért és a feltűnő nyakláncokért teljesen odavagyok. Az e-bay az én kincsestáram, mindent megkapok maximum öt dollárért, csak pár hetet kell várni az ékszerekre, és gyönyörűek!Annak ellenére, hogy iszonyúan stílusosnak tartom a borítéktáskákat, nekem nem igazán vannak kisméretű retiküljeim. Az a típusú lány vagyok, aki magánál hordja a telefontöltőjét, a határidőnaplóját, a tollait, több mázsa szemetet, üres cigarettásdobozokat... egyszóval a táskám mindig kész káosz, és nem is férek el az xxxl-esnél kisebb retikülökben. Gyakorlatilag csak fekete táskákat hordok (bár ez sajnos nem jelenti azt, hogy nincs azon kívül még legalább 50 "majd felveszem"-kiáltással, ami a gardróbban porosodik).

A bőrkabátom az egyik, amit csak akkor voltam hajlandó levenni, mikor már havazott Budapesten  Krisztivel találtuk az egyik Hádában, és ha ő nem beszél rá, most nagyon bánnám. Egyszerűen imádom - tudjátok, az a ruhadarab, amiben végtelenül dögösnek érzitek magatokat. Minden nőnek kijár egy ilyen!

Szeretem a fekete cicanadrágot és a fekete nejlonharisnyát is. Farmert nem hordok, mivel nem áll jól szerintem, de a magasderekú fekete miniszoknya bakanccsal és fekete nejlonharisnyával nagy kedvencem.És végül egy teljes szettes kép:
Ti hogy öltözködtök most, Masnilányok, főleg, hogy tél van, és nehéz egyszerre a hideg ellen védekezni és jól kinézni? Mi a kedvenc ruhadarabotok? Várjuk válaszaitokat Krisztivel : )

Eszter-Virág

You Might Also Like

1 Comments

  1. http://weheartit.com/entry/49601473/via/HahaImFamous
    egyből te jutottál eszembe Eszter-Virág :)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe