SPRING BREAKERS-MUSTRA

2/22/2013

Nyilván ti is hallottatok már ezt-azt az ex-Disneyes Vanessa Hudgens, Selena Gomez, a Pretty little liars-ös Ashley Benson, James Franco és Rachel Korine főszereplésével leforgatott Spring Breakersről.
Az egyébként elég ügyesen, a bikinis főszereplő lányok fotóival promotált Arany Oroszlányra jelölt filmet március 21-én mutatják be nálunk.


A Spring Breakers története egyébként a következő: a fenti képen bikiniben héderelő főiskolás lányoknak sürgősen pénz kellene ahhoz, hogy Floridába tudjanak utazni vakációra, és úgy gondolják, hogy a legmegfelelőbb pénzszerzési módszer egy gyorsétterem kirablása lenne. Ezután villámgyorsan eléri őket a törvény keze, és a tárgyaláson a helyi gengszterek kiskirálya, a titokzatos Alien (James Franco) leteszi értük az óvadékot. Innentől pedig minden megy a maga útján.

A film tökéletes kitörési lehetőség a lányoknak, főleg Vanessának, aki egy ideje csupán kisebb művekben szerepelt, és a zenei palettáról is eltűnt. Talán emiatt van az, hogy a bemutatókon ő néz ki a legfeltűnőbben. Ashley hozza a szokásos, Pretty little liars-os formáját, mindig szexin jelenik meg, Selena pedig egyre nőiesebben öltözködik. Rachel Korine az, aki a négy Spring breaker közül a leginkább hajlamos előnytelen holmikat magára húzni.

A lányok szettjei a berlini bemutatóról:

.
Ashley arany maxiruhája egyszerre dívás, és visszafogott - semmi ékszer, diszkrét, kócos konty, szép dekoltázs. A maxiruha csak a magasabb lányoknak áll jól, Ashleynek ideális választás.
A ruha színe is pont tökéletes, annak ellenére, hogy a szőkéknek veszélyes aranyat hordaniuk,
a legtöbb árnyalat ugyanis sápasztja őket.
Ashley viszont ebben is megtalálta a megfelelőt, a ruha 10/10-es választás
.

Vanessa ebben a szerelésben engem erősen emlékeztet a 2000-es évek Jennifer Lopezére, aki akkor még a latin díva-vonalat erőltette. Egyébként Vanessa ruhája gyönyörű, a probléma viszont az vele, hogy az erős színű, gyakori minták az előnyös szabás ellenére sem fedi fel előttünk viselője alakját.
A csupán pár vékony pántból álló cipőt én személy szerint sosem kockáztatnám meg ehhez az outfithez,
szerintem ez a sarura emlékeztető darab a ruhával olyan, mintha a strandra ugrott volna le egy augusztusi napon. Vanessa a 10 pontból tőlem 6-ot kap.


 A berlini bemutató kétségtelenül Selenáé volt szerintem. Bár a nadrágkosztümje első blikkre kifejezetten Rihannás, el kell ismerni, hogy hihetetlenül elegáns. A dekoltázs diszkréten kivillan,válltömés megvan, a vállon szegecsek. A hajtóka mérete pont a legideálisabb.
Viszont ahogy Selena megfordul, azonnal látjuk, mi a trükk a ruhában - a hátkivágás. Szerintem eszméletlenül stílusos, nem közönségesen sokat mutat meg magából Selena, hanem mindkét oldalról pont annyit, mint amennyi kell. Azért külön plusz pont jár, hogy a cipő szinte árnyalatra megegyezik a ruha színeivel.
10/10!

Így öltöztek fel a Spring Breakerek Párizsban:


Ashley mellközvillantós végzetasszonya-ruhája a sellőfazonnal más színben kifejezetten ízléstelen lenne, feketében viszont nagyon sikkes. Annak ellenére, hogy Ashleynek széles csípője van és széles vállai, a ruha egyáltalán nem előnytelen számára, csodálatosan néz ki - bár talán jobb lett volna, hogyha a ruha egy kicsit diszkrétebb kivágást kap középen.
10/8

Selena ruhája kicsit olyan, mint egy túldíszített ajándék, bár be kell ismerni,
a fazonja zseniális. A csillogó kék gyönyörűen mutat az énekes-színésznő kreol bőrén. Ami kicsit ízléstelen, az az, hogy az egész anyag merev, műanyag lapocskákból áll, amitől egyszerre lesz futurisztikus és '90-es évekre hajazó az összeállítás. A hátrész mindenesetre gyönyörű.
10/5

Vanessa ruhája gyönyörű lenne, ha nem keltené azt a benyomást, hogy el van méretezve.
A derékrész nem Vanessa derekán van, a szoknya pedig túl hosszú, így az egész fazon hálóingszerűvé válik.
A platformos magassarkú cipő viszont gyönyörű.
10/3

Rachelnek kifejezetten jól áll a pántnélküli fazon eme verziója, viszont a fenti, egészalakos képen látszik, hogy a ruha szűk neki pociban. Emellett az anyaga is elég érdekes, és mellben is kicsi.
A lila árnyalat nincs divatban, de ez nem is probléma, mivel nagyon jól áll Rachel fehér bőréhez és sötét hajához. Ráadásul a piros rúzst sem üti.
10/6

A következő cikkben megnézzük, mi volt a lányokon a legutóbbi, madridi bemutatón.
Nektek kinek a szettje tetszett a legjobban, és miért, Masnilányok?
És megnézitek majd a filmet?

Eszter-Virág

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ashley a legjobb közülük. Már várom a filmet, kíváncsi vagyok!
    Jó cikk lett amúgy :)

    VálaszTörlés
  2. Ashley-é a legjobb, Selena-nál csak az első, Vanessa-nál mindkettő borzalmas.

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe