THANK YOU SO MUCH

2/18/2013

Drága Masnilányok! Lezárult a Nők Lapja Café és a Cafeblog közös bloggerina versenye. Ezúton szeretnénk megköszönni nektek a szavazatokat és a rengeteg támogatást, amit adtok nekünk. Hiszen 320 benevezett blog közül a 14. helyen végezni csodálatos érzés. Főként úgy, hogy csupán egy év van mögöttünk és így, viszonylag kezdő bloggal, ez az eredmény még örömtelibb. 

Külön szeretném megköszönni  Neumann Kingának azt, hogy benevezett minket erre a versenyre és Muhel Katának, Egyed Rékának a sok megosztást. Tanulságos és inspiráló volt számunkra, hiszen ezelőtt még nem vettünk részt blogversenyen. Persze még itt nem ért véget a verseny, az első ötven blogot szakmai zsűri térképezi fel és majd azután születik meg a végső döntés. Bárhogy is lesz, még egyszer köszönjük a sok-sok szavazatot nektek. 

Természetesen nem állunk meg a tavasz a Masni blogra is sok újdonságot hoz és reményeink szerint még több Masnilányt is. 

 Sok szépet! (:

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe