AIR PUSH UP - A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ

3/23/2013Kedves Masnilányok,írtunk már pár alkalommal a kényelmes, minőségi fehérnemű fontosságáról,
a mostani is egy ilyen lesz.
Alapjáraton én ritkán veszek fehérneműt, félévente tartok egy nagy bevásárlást, és utána örülök a zsákmánynak, kivéve, hogyha találkozom egy beleszeretős darabbal, mert akkor azonnal lecsapok rá.
Melltartót pedig mindig is utáltam venni.
Alkatomnál fogva sincs a százhatvan centis magasságomhoz meg az ötvennégy kilómhoz túl nagy mellem, és mindig rosszul éreztem magam, mikor melltartót kellett próbálnom - hol nagy volt a méret, hol a pánt vágott be, máskor a kosár nézett ki furán... szóval sosem volt ez számomra kellemes élmény, pláne, hogy közben úgy éreztem magam néha, mint egy laposmellű, ivaréretlen nyolcéves kisfiú testébe zárt torzszülött.
Szóval, szeretem én a melltartókat, csak próbálni nem szeretem őket.
Rosy Lingerie - az egyik legnagyobb francia márka


A d'stock
Aztán eltelt pár év, én megtanultam elfogadni magam, rájöttem, melyek azok a fazonok, amik jól állnak nekem, és miket kell hanyagolnom. Rájöttem, hogy hányas a kosárméretem, melyik üzletben vannak minőségi darabok, és már magabiztosa(bba)n válogatok.
Egyre jobban rá vagyok kattanva a francia fehérneműkre, ez biztosan Kriszti hatása :)
Az elmúlt pár hétben odaszoktam a d'stockba, ami a Westend egyik kis butikja, nem tudom, a pestiek ismerik-e. Krisztinával jártunk ott először, és teljesen ledöbbentünk a kedves, családias hangulatától az üzletnek, az eladók készségességétől, és nekem főleg az volt szimpatikus, hogy nem akartak rám tukmálni semmit. Türelmesen álltak hozzánk - főleg hozzám, hiszen mellügyileg én vagyok a nehezebb eset kettőnk közül -, fazonokat ajánlottak és hoztak nekem, szóval tényleg nagyon kedvesek voltak. :)


A hónap MUST HAVE-darabja (bővül a lista...)Az air push-up
Egyébként nem vagyok a push up híve, és azzal sem értek egyet, hogy "ciki" lenne hordani, hiszen amíg nem feltűnő a különbség azzal vagy anélkül, addig szerintem nincs semmi probléma.
Nekem vegyesen vannak push upos és szimpla melltartóim is, de szeretem, ha enyhén párnázott a melltartó, mivel nagyon szép dekoltázst tud produkálni (mármint ami az enyémből kihozható). Most már nem is nagyon kapni olyan darabokat egyébként, amiben semmilyen "pimpelés" ne lenne, szóval nem tartom  dolgot csalásnak, és kifejezetten szeretem a félkosaras, virágos vagy csipkés darabokat.
A d'stockban találkoztam először az úgynevezett air push up-eljárással, melynek lényege, hogy a push up-hatást nem vattával érik el, hanem mindkét kosárban egy-egy darab levegővel töltött betét van.
Persze rögtön meg is fogdostam mindent, és arra gondoltam, hogy na, ezt fel kell próbálnom, én mindig is imádtam az új dolgokat, ilyet meg pláne most láttam először, szóval rohantam is be a próbafülkébe vele.


Mindig is imádtam a csipkét és a lazacszínűt, 

ez a szett pedig különösen stílusos
A tapasztalatok
Egyrészt hihetetlenül kényelmes, és nem csúszik fel, mint a többi melltartó - főleg azok, amikben iszonyú sok a szivacs.
Másrészt pedig tényleg nagyon szép hatást ad, és mozgás közben is nagyon jól tart (kipróbáltam).
Az air push up igazi francia "technika", és elsőként én a d'stockban találkoztam vele, pedig én aztán követem a trendet. Ami még szintén tetszik, hogy ha ki szeretném venni a push upot, tehát ezt a két kis levegővel felfújt betétet, és úgy hordani a melltartót, megtehetem, és maga a melltartó még úgyis jól funkcionál, bár az eredmény kevésbé látványos.
Kíváncsi vagyok, mikor jön majd be a divatba és lesz minden üzletben kapható :)

Fazonok kismellű lányoknak - én a jobb oldalit próbáltamMasnilányok, ti milyen gyakran hordtok push up-melltartót?


Eszter-Virág

You Might Also Like

1 Comments

 1. Sziasztok!

  Nekem is mindig problémáim voltak a melltartó vásárlással, sose tudtam pontosan mi a méretem. Engem sem áldott meg az ég szépséges formás darabokkal, csak a kicsi "semmmilyen forma" adatott meg! Azt utálom a legjobban, hogyha egész nap viselek egy darabot, akkor már este alig várom, hogy megszabaduljak tőle, hiszen borzalmasan vág, és rettenetesen fájnak a vállaim és a hátam. Semmit sem tartanak, és állandóan huzigálni kell. Volt már sima merevítő nélküli, volt olyan amiben csak merevítő van, és olyan is ami rendes agyonszivacsozott push up volt. Egyik sem vált be...
  Sajnos nem vagyok pesti, pedig szívesen kipróbálnám ezt ez új fajta légies melltartót! Biztosan kényelmes.

  Nagyon tetszett ez a cikk, gratulálok hozzá! :)

  Szép napot nektek!

  VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe