HÉTFŐI TERMÉS

3/25/2013
Sziasztok Masnilányok,

elmentem ma ruhát venni magamnak - ha már szingli vagyok, gondoltam, akkor nem hagyom el magam, illetve biztosítom bankszámlám további megcsappanását - Virág barátnémmel, úgyhogy lett egy pár csizmám, egy BB-krémem, egy gyönyörű tartós "dögvörös" rúzsom, és egy hajvégápoló olajam.


  Egy ideje már tudatosan vásárolok. Valahogy azt vettem észre, hogy mióta idősebb vagyok, egyre jobban válogatok ruhák és kiegészítők terén - például nem nagyon veszek mintás dolgokat, mert nem lehet őket mindennel kombinálni, vagy nem veszek színes nadrágokat sem, mert tapasztalatból tudom, hogy nem húznám fel őket sehova sem (erről a szekrényemben szomorkodó magas derekú piros h&m nacim tudna leginkább mesélni).
  Mielőtt megvennék valamit, megpróbálom elképzelni pár outfitben illetve elgondolkodom azon, hogy biztos szükségem van nekem erre? És általában nincs. Szóval én így szortírozok :)A mai bevásárlókörút első állomása az általunk már említett Bershka, Stradivarius és egyéb márkák outletjének számító Party 22 volt a Harmincketteseken.
  Habár a felhozatal jó volt koktélruhák terén, sajnos minden nagy volt rám, így letargikus állapotban kellett ott hagynom egy csodálatos korallszínű miniruhát arany cipzárral.
Ezután jártunk még a h&m-ben - teljes csalódás - a Stradivariusban - szintén -, benéztünk a kedvenc bizsusomhoz, a kedvenc cipőboltomba, és a Rossmannba is.


Íme a mai termés:
A rúzs
A "dögvörös" (ezt a szót a lakótársamtól tanultam) rúzs a Miss Sporty Perfect Color Lipstick-szériájának 058-as "Malaga" fantázianevű árnyalata. Azért vettem meg, mert egy barátnőmnek is van egy rózsaszínje ugyanebből a kollekcióból, és nem kopik le sem a kávétól, sem a sörtől, de még az ételtől sem, emellett dinnyeillata van és kedvező ára (750 Ft).
A színválasztást gondolom nem kell megmagyaráznom - 16 éves korom óta használok piros rúzst, imádom, szerintem igazi klasszikus, és szerencsémre nagyon jól passzol a bőrszínemhez (ez az egyetlen előnye annak, ha valaki fehér bőrű). Sajnos azt, hogy milyen felkenve, most nem tudom prezentálni, mert a vaku és  szerkesztés sem adja vissza igazán a színét.
Kitekerve
Az árnyalat és a fantázianév:)
A BB-krém
Pont most fogyott ki a zseniális Alverde alapozóm, és mivel alapvetően nem problémás a bőröm, és rengetegen, köztük a tegnapi posztból Gáspár Viki is ajánlotta nekem, gondoltam, kipróbálom hát a híres-nevezetes BB-krémet én is.
Az Essence All-in-one BB-jét választottam, egyrészt, mert szeretem az Essence-t, másrészt, mert nem óhajtottam dupla ennyit kiadni érte (az ára 1 200 vagy 1 400 ft volt, ha jól emlékszem).
30 ml-es a tubus egyébként. Ahogy hazaértem, lemostam a sminkem, és feltettem a BB-t, tényleg nagyon jól fed, és mattít is - és tényleg elég belőle kevés is. A bőröm nem viszket tőle, és annak ellenére, hogy száraz, a tapintása puha és kellemes. Megérte :)
Az Essence BB-jeA hajvégápoló
Az Yves Rochert is többen ajánlották már nekem, így vettem tőlük egy szilikonmentes, jojobaillatú hajregeneráló olajat. A 160 ml 1 600 ft volt, száraz, töredezett hajvégekre ajánlják hetente kétszer tíz percre, hajmosás előtt. Kíváncsi vagyok, tényleg csodát fog-e művelni, nemsokára jön a nyár, és még fontosabb odafigyelnünk a hajápolásra. Nagyjából egyébként majdnem annyira drága, mint a L'oréal, de miután már tízezreket elköltöttem mindenféle be nem vált, zs-kategóriás hajkencére, úgy gondoltam, most befektetek ebbe.
 A csomagolásért egyébként piros pont jár az Yves Rochernek, nekem nagyon tetszik
" Huile Réparatrice cheveux" - az Yves Rocher csodája
A csizma
A csizmát a Nyugatinál vettem 5 000 ft-ért. Szerettem volna egy átmeneti topogót így az állítólagos tavaszra, úgyhogy nem szántam rá túl sokat, mondván, hogy csak rövid időre kell, így a minősége sem érdekelt igazán - de ebbe egyből beleszerettem. Különösen ezek a lelógós kis vackok tetszenek rajta, ugyanilyenek vannak a táskámon, szóval boldogságom határtalan. Az eladó teljes megdöbbenésére fizetés után át is vettem, még bent az üzletben. Mire elmásztam a Deákig, és haza a hétkerbe, mindkét sarkam véresre törte.
Reméljük, lesz ez jobb is, mert morcos lennék, ha nem hordhatnám.Helloszia - életem legújabb szerelme :)

+1
Igazából vettem még egy szupiságot is, de mivel meglepetés, nem fogom elmondani, hogy kicsoda kapja majd és mi is ez, mert szerdán úgyis kiderül. De remélem, az illető örülni fog neki :)
Nemsokára megírom a MUST HAVE IN MARCH 2-t, annak összegzését, hogy mit is szerettem volna márciusban megvenni, és ebből mit sikerült megszereznem. Az első cikket itt lehet elolvasni : )


Mindenkinek jó éjt: Eszter-Virág

You Might Also Like

5 Comments

 1. pont olyan rúzsom van :)
  a kérdés pedig hogy a hajápolót hol vetted? írnál majd róla hogy mennyire használ?
  köszi előre is :)))

  VálaszTörlés
 2. A Westendi Yves Rocher-márkaboltban vettem, és persze, hogy fogok róla írni :) Már rögtön ki akartam próbálni, ahogyan hazaértem, de ma mostam hajat, úgyhogy ezzel várnom kell majd egy picit :)


  Eszter-Virág

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó dolgokat vettél :). A rúzs megfogott, főleg, hogy nem kopik!! és csak 750 :).

  VálaszTörlés
 4. Nagyon megéri szerintem, bár a tokja lehetne szebb is... De ez már igazán részletkérdés, csak én kukacoskodom kicsit :)

  VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe