HUMANIC-REGGELIN JÁRTUNK

3/19/2013Azt a megtisztelő lehetőséget kaptuk, hogy ma reggel részt vehettünk a Humanic 2013-as kollekcióját bemutató blogerreggelin, így a ma esti posztunkban erről számolok be : )
Először is, én imádom a cipőket. Leginkább a platform, vagy magas talpú darabokat kedvelem, lévén, hogy a százhatvanat is csak a legnagyobb jóindulattal verem.
Sajnos mivel szerencsétlen is vagyok, általában az én cipősarkam szorul be a macskakő közé, vagy törik le, így kötöttem végül ki a magas talpú bakancsomnál.


Nagyon örültünk, mikor meghívtak minket, hiszen egyrészt a cipőket, másrészt pedig a márkát is mindketten nagyon kedveljük, szóval magától értetődő volt, hogy igent mondunk a meghívásra.
Nem csalódtunk - mindenki nagyon kedves volt, a reggeli finom, a cipők csodásak, az ajándékcsomag pedig imádnivaló volt :) Ráadásul megtaláltam legújabb szívem csücskét is (természetesen lesz róla fotó).
Szóval - jöjjenek is a képek!

Shoes made in heaven - a felirat magáért beszél :)

Blogger-eszmecsere a topánkák felettA Humanic ajándéka a bloggereknek - rózsaszín marcipántűsarkú és türkizzöld marcipánsaru
a hölgyeknek, barna marcipánbakancs az uraknak

Őszinte sajnálatomra abba kellett hagynom a reggel elkezdett fogyókúrámat...

Nekem személy szerint nagyon bejött a férfikollekció plakátja ;)Az ajándékcsomag tartalma - egy Shoemanic, egy nesszeszer,
kedvezmény, és természetesen a marcipáncipellők.
Érthetetlen okokból kifolyólag az én kedvenc darabom egy arany-fekete platform lett :)


A gyönyörű kollekciót itt tudjátok megtekinteni, addig is íme pár kedvenc:


Szegecses loafer - kényelmes és glam is egyszerre


A platform még mindig nagy divat, idén sem lesz ez másképp


Nude borítéktáska - biztosan be fogok szerezni egy ilyet, gyönyörűen mutat feketével...


... ahogyan ezzel a körömcipővel is, mely egyébként a Shoemanic katalógus aktuális címlapsztárja :)


Mert a metált is imádjuk...


Ez a masnis darab iszonyúan bájos, főleg blézerrel és boyfriend-nadrággal


A Humanic honlapján találtam ezt a gallért, nagyon tetszik, hogy szalaggal lehet megkötni.

Ti hogy álltok a tavasszal, Masnilányok?
Vettetek már cipőket a következő szezonra? :)

Eszter-Virág

You Might Also Like

3 Comments

 1. Mivel én nagyon nagy jóindulattal verem a 180 cm-t ezért én idén is a Deichmann-ba tudom beszerezni a tavaszi cipellőmet, ugyanis csak ott van 42-es méret.... :( :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Komolyan csak ott lehet 42-est kapni? Ez elég diszkriminatív... Azt hittem, mindenhol lehet (mondjuk az én lábam 7,5-es, ezért 8-as cipőket veszek, így sosem néztem meg a nagyobb méreteket...)

   Eszter-Virág

   Törlés
  2. Hát ez van sajna, én úgy tudom csak ott van...és ha ebbe a kisvárosban becsukják (márpedig hallani róla!) akkor nagyon megleszek lőve, és mehetek Győrbe cipőért, vagy Veszprémbe... :/

   Törlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe