ESZTER MUST HAVE IN APRIL-LISTÁJA

4/01/2013Kedves Masnilányok,

bizonyára emlékeztek az előző havi MUST HAVE IN MARCH-LISTÁMRA, melyben azokat a termékeket mutattam meg, amikre mindenféleképpen szeretnék szert tenni a hónapban.
Áprilisban szintén tervezek egy csomó mindent begyűjteni, főleg, hogy nagyon megtetszett a jadezöld, illetve a ruhatáram is bővül majd.
Lássuk hát az ehavi MUST HAVE-eket. :)
Régóta szemezek a nude árnyalatú lakkokkal, áprilisban remélhetőleg végre venni is fogok egyet. Nem vagyok benne biztos, hogy tetszeni fog a saját kezemen - a mostani korallpiros lakkom is kicsit szokatlan a fekete után - de adok neki egy esélyt. Finom, elegáns, egy próbát megér :)A körömszegecs őszintén szólva hivatalosan fel sem kerülhetne a MUST HAVE IN APRIL-LISTA tételei közé, mivel még március végén rendeltem egy kupaknyit :). Nagyon tetszenek, kíváncsi vagyok, mennyire tudom majd őket kezelni. Poszt természetesen azonnal lesz majd róla, ahogyan fotók is :)

James Dean-es póló - nagy szerelmem James Dean, és nagyon régóta keresek olyan cigarettatárcát vagy zippot, amit az ő arca díszít. Ilyesmit sikerült is találnom, póló viszont nem nagyon van erről a szexistenről. Eltökélt tervem viszont áprilisban végre csináltatni vagy rendelni egyet... De aki esetleg tud pesti nosztalgia/retro outletet, ahol árulnak ilyesmit, ne tartsa magában :)Szerválnom kell egy tejeskávé színű kardigánt is, mivel elvből már nem vagyok hajlandó télikabátot hordani, a gyönyörű fekete bőrdzsekim meg túl rövid. A tejeskávészín passzol a fekete bőr cuccaimhoz (táska, csizma, amiről már láthattatok képet itt), és a sálaimhoz is. Szerencsére az egyik barátnőm felajánlotta a sajátját, amit nem hord, szóval mázlim van :)


Kell valami a Bad Hair-napokra is, amikor nincs kedvem kontyozni a hajam, vagy túl hideg van hozzá, szóval felvettem a listámra egy fekete sapkát is. Ha megjönnek a szegecseim e-bayről, olyan DIY-orgiát fogok csapni velük, meg a sapkával, és a sifonblúzaimmal, hogy ejha, természetesen ezekről is lesz majd poszt :)


Régóta szemezek a csíkos leggingsekkel, szóval természetesen ők is felkerültek a listára... Neten találtam egészen elfogadható árút is, szóval nemsokára rendelek.


A bikiniszezonra keresek rojtozott bikinit, mint amilyen a képen látható, csak türkizkékben, szerencsére találtam is. Nagyon tetszik ez a stílus, ráadásul a kismellűeknek kifejezetten előnyös viselet, hiszen a rojtok, a fodrok, a csipkebetét és az ilyesmik nagyon szépen nagyítanak optikailag.Tengerészkarkötők - mint már írtam egyszer, nemrég rendeltem infinity-s karkötőket Krisztinek és magamnak. Tervben áll több féle verzió beszerzés is - például nagyon szeretnék olyat, amint bronz madártoll van. Nagyon divatba jöttek most ezek a kis fonott bőrös-medálos bizsuk, nekem is nagyon bejönnek, bár biztosan nem fogom túlzásba vinni a viseletüket - viszont egy-két dollárért megrendelni őket bőven megéri.Ez volt az ehavi MUST HAVE-listám, a márciusi beszerzett temrékekről is lesz majd poszt, amint megérkeznek az e-bayes szépségeim : )
Kellemes tavaszt mindenkinek, és öltözzetek melegen :)


Eszter-Virág

You Might Also Like

3 Comments

 1. James Dean-es pólót lehetséges, hogy találsz Szputnyik Shopban :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is a Szputnyik ugrott be először :)
  Minekután megmutattad a tejeskávé színű kardigánt, egyből felkúszott a saját must-have listámra, ajjj pedig nem rövid az a lista! :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 3. Körömszegecset honnan rendeltél? :) Az nálam is szerepel a listán

  VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe