HOGYAN?-KALAUZ - EZT VISELD, HA HOMOKÓRA ALKATOD VAN

4/30/2013Drága Masnilányok,
az elmúlt hetem elég zűrös volt, ahogyan a következő is az lesz, de gyorsan, amíg van pár percem, megírom a HOGYAN?-KALAUZ aktuális részét. Rengeteg kérés érkezett hozzám, így most a homokóra alkatú lányokkal foglalkozunk majd, aztán sorra kerülnek az almák, illetve arról is lesz szó, hogy a magas, vékony lányok hogyan öltözködjenek, és hogyan érjék el, hogy optikailag kissé teltebbnek látszódjanak.
Legutóbbi cikkemet, mely az alacsony lányoknak szólt, itt lehet csekkolni :)


A HOMOKÓRA ALKAT
Kifejezném irigységemet a homokóra alkatú lányok felé, hiszen ők a legszerencsésebbek. A homokóra alkat az igazi "dívaalkat" - nagyobb mellek, keskeny derék, széles csípő, szép arányok. Az ilyen alakú lányoknak a legkönnyebb felöltözniük, de van pár szabály, amit azért nekik is be kell tartaniuk.


EZT HORDD FELÜLRE
Mivel a homokóra-lányoknak karcsú a dereka, így nem kell hosszított felsőket hordaniuk. A V-kivágás a legelőnyösebb számukra, illetve jól állnak nekik a derékben szűkített holmik, vagy a derékon hordott övek. A csípőig érő holmik szintén előnyösek. A nagy keblű lányok viszont tartózkodjanak a mellben nagyon mintás topoktól - ez előnytelen lehet számukra.

HA SZOKNYA VAGY RUHA, AKKOR PEPLUM
Mivel a homokóra lányok alkata arányos, derekuk pedig keskeny, nyugodtan hordhatják a testre simulós, vagy két részes, fűzős ruhákat is. A peplummal, azaz deréktájon fodorral ellátott ruhaköltemények és a sellőfazon is a homokóráknak lett kitalálva :)HA NADRÁG, AKKOR MAGAS DEREKÚ
A magas derekú nadrágok emelik ki legjobban a karcsú derekat, így ez a fazon az összes homokóra-lány számára igen előnyös. Short, vagy hosszú skinny, lényegtelen - az viszont fontos, hogy a magas derekú nadrágok magas sarokkal a legsikkesebbek. Hajrá!


AMIT ÉRDEMES KERÜLNI

  • Mellben erősebb lányok számára a garbó, a csillogó kövek, flitterek
  • Csípőfazonú nadrágok
  • Hosszított fölsők - szélesítik a combokat.


A HOGYAN?-KALAUZ következő részében az alma alkatú lányokkal foglalkozom majd :) 
Szép napot!

Eszter-Virág

You Might Also Like

1 Comments

  1. Szia majd írnál egy kalauzt fiús/banán testalkatú lányoknak is? Megköszönném. :)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe