DIVATPALETTA

5/18/2013


Ezen a nyáron minden korábban elfeledett dolog reneszánszát éli.
Gondoljunk csak, arra, hogy 7-8 évesen, a trapéznadrág aranykorában mennyire húztuk a szánkat a skinny nacikra, most pedig azokat hordjuk. Mikor a csípőfazon volt divatban, tüdőnacinak hívtuk a magas derekú fazonokat, és cikinek tartottuk őket. Ahogyan nem volt menő utcára futócipőt sem hordani.


Az idei tavaszi-nyári trend már jóval nyitottabb és tágab horizontú, mint az eddigiek.
Divatban vannak még a tavalyról megmaradt elegáns csipke-outitek a Michael Kors-órákkal, a kedves, szolid púder és az örök menta, de a bátrabbak nyugodtan hordhatnak bőrkabátot szegecsekkel, a neonimádók Nike Air Maxet - mindenki azt vesz fel, amit szeretne, mert a trend választéke igen bőséges.


Most pedig lássunk pár képet az idei tavasz és nyár kedvenc darabjairól - mindenféle stílusban!


A Nike Air Max cipellőiről elsőre nem tudtam eldönteni, hogy bénák-e vagy tetszetősek. Viszont most már megbarátkoztam a gondolattal, bár nem tudom elképzelni, hogy sportcipőt hordjak, egyáltalán nem illik hozzám. Vannak köztük elég szép darabok :)


A terepszínű military-holmikat kifejezetten nem kedvelem. Nem tetszik, hogy a katonaságból csináltak divatot, viszont a stílust, melyhez illik, szeretem. Egy military kabátka nagyon jól mutat egy fehér tanktoppal és egy magas derekú, vintage szaggatott shorttal, egy bakanccsal megfejelve. A military nadrágokat viszont egyáltalán nem ajánlom senkinek, csak a nagyon vékony lányoknak.

A csipke szerelmesei se selejtezzék le a ruháikat, hiszen az elegancia mindig menő marad, így idén is. Púder, menta, fehér csipke, fekete csipke, körömcipők - szeretjük őket! A csipke topokat lehet kombinálni shorrtal, skinny nacival, bőrkabáttal, farmerdzsekivel egyaránt. 

A kedvenceim a szegecs és a bőr. Persze nem minden mennyiségben, de szeretem ezt az összevissza, kicsit trash stílust, amit pár kiegészítővel pillanatok alatt akár még elegánssá is lehet varázsolni. Na jó. Elegánsan szakadttá.

A  nőies, klasszikus darabokat is nyugodtan ötvözhetjük. A glitter stílus mindenkinek jól áll, nekem személy szerint a '20-as évek ragyogása jut mindig eszembe róla. Na és persze a sifonról se feledkezzünk meg, ami szoknyaimádó lányok nagy kedvence lesz :)


Mint látjátok, idén gyakorlatilag bármit felvehettek. Azt vettem észre, hogy már nincsenek olyan élesen elhatárolódott stílusok, mint néhány éve, amikor pl. felbukkant az emo stílus, vagy el lehetett minden különíteni. Én ennek személy szerint örülök. A divat, a stílus, a ruhák segítenek nekünk kifejezni önmagunkat, a legtöbbek a segítségükkel mutathatjuk meg, kik vagyunk, milyen hangulatunk van ma, mit szeretünk.


Nektek mik a kedvenc nyári darabjaitok, Masnilányok? :)

Eszter-Virág

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe