RED SHOES DAY 2013 - HOLNAPI PROGRAMUNK

5/06/2013


A HUMANIC idén először piros cipőkkel ünnepli a szenvedélyes és magabiztos nőket. A Red Shoes Day keretén belül május 7-én a Humanic üzletei piros színt öltenek és 20 százalék kedvezménnyel kínálja összes piros női és férfi cipőjét. Az új kollekció darabjai mágikus erővel bírnak, ugyanis viselőjük nem csupán egy cipővel lesz boldogabb, hanem teljes smink és hairstylingot is kap, különleges piros meglepetésekkel. A Humanic RED kollekció darabjai között megtalálható a vörös lakkbőrtől kezdve, a nappabőrből készült körömcipőkön át, a platform szandálokig minden egyedi és különleges darab.Május 7: RED SHOES DAY
A HUMANIC május 7-ei egész napos rendezvényének keretén belül azokat a nőket ünnnepli, akik egyszerre állnak helyt a munka és a magánélet világában és szenvedéllyel és érzékiséggel élik meg hétköznapjaikat.  Ennek jegyében, Trokán Nóra, a Red Shoes Day képviselője nyitja meg a Red Shoes Day-t.

Promóciók és kedvezmények
A RED SHOES DAY-t évről évre Európa-szerte több mint 80 HUMANIC üzletben rendezik meg, amelynek Németország, Ausztria, Bulgária és most idén először Magyarország ad otthont. A HUMANIC ezen a napon 20 százalék kedvezménnyel kínálja a HUMANIC kollekció legszenvedélyesebb darabjait. Az első 100 vásárlónk egyedi HUMANIC ajándékot kap.

RED outfit blogger verseny, a piros szín, amely öltöztet
A piros cipőket nem csak a fashionisták imádják, hanem az egész divatvilágot inspirálja. A piros egy igazi örök klasszikus alapdarab, amely sosem megy ki a divatból. Idén sincs ez máshogy, számos nemzetközi tervező legfontosabb alapdarabja a piros cipő, amely feldobja még a legunalmasabb napokat.
A HUMANIC idén díjazza a legjobb piros összeállításokat, amelyet a HUMANIC szakmai zsűrije fog elbírálni.

Vörös ajkak és piros cipő!
Legyen csábító egész napon át! A HUMANIC partnereinek jóvoltából egy egész napos tanácsadás keretén belül, a teljes megújulás részese lehet. Egy nap, ami csak Önről szól! Jöjjön el a HUMANIC Váci utcai üzletébe május 7-én és a HUMANIC hivatalos partnerei, a MAC, Haribo és a PIXI Stúdió jóvoltából elkápráztatjuk egy vadító sminkkel és egy hozzáillő frizurával, illetve finom meglepetésekkel ajándékozzuk meg vásárlóinkat.

HUMANIC – Imádnivaló piros cipők!
A HUMANIC csábító piros kollekcióját megtalálhatja a HUMANIC magyarországi üzleteiben, ahol május 7-én 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatja meg a kollekció darabjait. Természetesen a férfiakról sem feledkeztünk meg! Ebben a szezonban ők is találnak számukra megfelelő piros darabot.

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe