SZEMÉLYES BLOGAJÁNLÓ #4

5/03/2013

Nagyon sok e-mailt kaptunk tőletek, hogy bemutassuk internetes naplótokat. Részletek itt! Ahogy írtuk a felhívásban, minden héten egy blogajánló kerül ki a Masni blog oldalára. Íme a negyedik blog:
Íme az én kis blogom, mely hűséges társam az ínségesebb időkben. Bár az utóbbi időben személyes okokból kevesebbet használtam az önkifejezés ezen formáját, mégsem szűnt meg fontosnak lenni számomra. Az írás mindig is gyógyír volt számomra. Volt egy körülbelül kétéves időszak, amikor verseket írtam, megosztva ezzel örömöm, vagy éppen levéve a súlyos terheket a vállamról. Most pedig a blogom az, már több, mint másfél éve, mely több más megoldás mellett szintén otthont ad gondolataimnak. Először csak kíváncsi voltam, az eddigi sikertelen blogvezetéseket vajon túl tudom-e szárnyalni, viszont utána rájöttem, hogy igenis érdemes folytatnom, foglalkoznom vele, mert rendkívül hasznos dolgokra lehet használni azt. Rájöttem, hogy a bennem lévő gondolatok talán segítségül szolgálhatnak az olvasóknak, talán lesz egy morzsa, egy szó, egy mondat, vagy akár egy teljes bejegyzés, amit magukénak mondhatnak. Ezzel a szándékkal szeretném megosztani a, bár első olvasásra általánosságokat közlő mégis, személyes élményekkel átszőtt blogom. Ha már egy valakinek használ, már akkor megérte megosztani a publikummal.

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe