HOGYAN?-KALAUZ - EZT VISELD, HA ALMA ALKATOD VAN

6/08/2013Kedves Masnilányok
hosszabb kihagyás után folytatódik a HOGYAN? - KALAUZ, melynek mai posztjában az alma alkatú hölgyekkel foglalkozom, na meg azzal, hogy ők mit viselhetnek és mit nem. Az alma alkatú lányok öltözködése majdnem ugyanolyan, mint a homokóra alkatúaké, tehát ebből a szempontból szerencsések.AZ ALMA ALKAT
Az alma alkatú leányzók vállban és mellben erősebbek, és leginkább pocakra híznak, emellett lábaik és csípőjük kevésbé hangsúlyos. Úgy tudnak legelőnyösebben felöltözni, ha optikailag keskenyítik a felsőtestüket, és teltebbé teszik a vékonyabb részeket.EZT HORDD FELÜLRE
A legfontosabb, hogy nyugodtan vállald be a mélyebben dekoltált ruhákat is! A V-kivágású, vagy aszimmetrikus fölsővel rendelkező ruhák és topok a legelőnyösebbek számodra.Sokan ajánlják a szűkített, karcsúsított fazonokat is, ezek viszont nem mindenkinek előnyösek - pocakmérettől függ. A csónaknyakú, vállmutogatós topokra is érdemes beruházni.
HA SZOKNYA, VAGY RUHA, AKKOR KLASSZIKUS
Kifejezetten ajánlott az alma alkatú lányoknak a magas derekú szoknya, persze A-vonallal. Az A-vonal elvonja a figyelmet a szélesebb vállakról, nagyon szépen arányosít, így gyakorlatilag ez a szabás minden alkat adu ásza. A mell alatt húzott ruhákra is érdemes lecsapni - ezek a keblekre terelik a figyelmet, és ugyanazt a hatást érik el, mint klasszikus társaik.HA NADRÁG, AKKOR EGYENES SZÁRÚ
Az egyenes szabású nadrágok a legelőnyösebbek az alma alkatú lányok számára, ezek ugyanis optikailag "nyújtanak". Akik mégis feltétlenül ragaszkodnak az idei szezon slágeréhez, a skinny szabáshoz, azok arra figyeljenek, hogy a csípőnadrágok a lehető legelőnytelenebbek az almák számára, így érdemes magasított, vagy kifejezetten magas derekú skinnyket keresni.

AMI MÉG FONTOS
  • érdemes kerülni a csípőig érő topokat - ezek félbe vágnak optikailag
  • a blézerek, kabátok kifejezetten előnyösek az alma alkatú lányok számára - arra kell csupán vigyázni, hogy akinek nagyobb melle van, az ne válasszon széles gallérú darabokat.
  • az A-szabású pólókat, topokat, tunikákat kifejezetten az almák számára találták ki - a lent szélesedő darab arányosabbá teszi a testalkatot optikailag.


Eszter-Virág

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe