BOR ÉS NŐ - GASZTRO REGGELI A MARRIOTT HOTELBEN

8/30/2013
Tegnap volt az egyik olyan nap, amiért imádok blogger lenni - a csodálatos Marriott hotelben élvezhettem a 22. Budavári Borfesztivál vendéglátóinak iszonyatosan finom lakomáját. Nem csupán különlegesen finom, hanem gondosan elkészített, szépen dekorált ételeket kaptunk, úgyhogy nem csak jóllakottan mentünk haza, de a gasztronómiai orgazmuson kívül az esztétikai gyönyört is megkaptuk : )


Ráadásul a reggeli helyszínéül szolgáló Peppers étterem csapatának is szeretnék köszönetet mondani a kedves, előzékeny kiszolgálásért, nagyon jól éreztem magam náluk - a kávéjuk pedig nagyon finom, ajánlom minden koffeinfüggő társamnak.


Egyébként a 22. Budavári Borfesztivál szeptember 11-15 közt zajlik majd, és ami nekem külön szimpatikus - az idei év témája a Bor és Nő, így elsősorban a női borászok lesznek a rendezvénysorozat kiemelkedő szereplői. Alapvetően nagyon izgalmas és érdekes szakmának tartom a borászatot - gasztronómiai antitalentumként nekem minden olyan foglalkozás, melynek elfogyasztható dologhoz van közte, valamiféle misztikummal rendelkezik.Érdemes tehát kilátogatni a Borfesztiválra, hiszen nem csupán a legfinomabb borokat, és ínyenc csemegéket kóstolhatjuk meg, hanem megismerkedhetünk a szakma legjobbjaival, ráadásul Budapest legszebb helyszíneinek egyikén.


Íme pár kép a finomságokról - remélem, mind megéheztek - :
Festy fotója:


Majd pedig séta az esőben haza:


Szuper kis csomagot kaptunk - a zacskóban pedig többek között...
(a képen Festy kezét és Nóri zacskóját láthatja a mélyen tisztelt olvasóközönség)... fejenként két-két belépő lapult : )
Én biztosan ott leszek, hiszen szülővárosomban, Szegeden nagy hagyománya van
a borfesztiváloknak, így természetesen ezt sem hagyhatom ki. : )Lányok, szeretitek a borokat? Vagy inkább a pezsgő játszik, esetleg a sör...?
Kilátogattok majd az eseményre?


Eszter-Virág


You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe