OUTFITEK MINDEN ALKALOMRA

8/27/2013Egyre többen kértek outfiteket tőlünk - most íme három, általam összeállított szett, három igen fontos alkalomra - szürke hétköznapokra, nagy eseményekre és randevúkra. Igyekeztem basic darabokból dolgozni, leginkább olyanokat használtam fel, amelyek az én szekrényemben is lapulnak - remélem, tetszeni fognak! : )
A lusta napokra

Ezt a szettet azokon a napokon viselem, mikor nincs kedvem öltözködni, csak úgy felkapok valamit, és már rohanok is.
Általában mikor vásárolni megyek, arra ügyelek, hogy a cipőim mindig semleges, egyszerű darabok legyenek - ugyanis olcsóbb egy egyedibb pólót, ékszert vagy táskát találni, és ráadásul sokkal praktikusabb is. Ezt a fekete Vans authentic replikát egy turkálóban vettem, Noémi barátném szerint hihetetlenül ronda, szerintem viszont jól néz ki, és praktikus is - esőben pedig, vagy hűvösebb időben, ha a saruban fázik a lábam, már ezt viselem topánka helyett (az összes topánkámat csak a Jóakarat tartja egyben).

A csíkos leggingst most várom az e-bayről - potom áron jutottam hozzá, ráadásul szeretem a fekete-fehér mintás leggingseket, jól néznek ki, feltűnőek, csak arra kell vigyáznom, hogy oversized fölsőkkel hordjam - a fenekem méretére kicsit kényes vagyok. : )
Sajnos a kedvenc szegecses borítéktáskám hasonmását nem találtam meg, így ez a Michael Kors darab került a szettbe, ami szintén gyönyörű. Az ékszerek ugyanúgy megvannak nekem is, mind e-bayes.Mondays


A romantikára
Ami a randiszetteket illeti, imádom keverni a különböző stílusú dolgokat, és szeretem a vintage holmikat is - aki követ Instagramon, az tudja, hogy van egy gyönyörű rózsaszín flamingós ruhám (amit szintén nem találtam meg Polyvore-on). Szeretem a nőies holmikat férfias darabokkal társítani - ráadásul a bőrkabát plusz a bakancs szuper kombináció egy romantikus stílusú ruhával.
A táskát még egy Hádában szereztem be, sajnos az a hátránya, hogy egyáltalán nem lehet elférni benne...
A lógós nyaklánc nálam megtalálható, szeretem a diszkréten dekoltált ruhákat ilyesmivel ellensúlyozni. A fekete harisnya pedig régóta mániám, nagyon szeretem, csak mindig elszakítom őket.Love is in the air
Fontos eseményekre
Szeretem az eleganciát, az aranyat és a feketét, így van egy outfitem, amit egymás közt csak "munkanélküli menedzser-outfitnak" hívunk, fogalmam sincs, miért. A fehér blúz viselése ma már nem a március 15-iki iskolaünnepséget juttatja eszünkbe, vagy a ballagást, hanem az eleganciát, a tisztaságot, és persze az ápoltságot is.
Nagyon szeretem a sifont, nagyon szép anyag, ráadásul farmerrel is hordható, műbőrrel, selyemmel - egyszóval, egy nagyon könnyen kombinálható anyag, amivel tényleg nem lehet mellényúlni.
A hasonló retikülöm LoveBugos szerzemény - még Lettitől kaptam, nagyon nagy becsben tartom, természetesen nem találtam Polyvore-on, hiszen igazi régi darabról van szó.
A piros rúzs természetesen minden képen szerepel - lassan már abban alszom, viszont ha világos felső van rajtam, nagyon vigyázok vele.
Ebben a szettben leginkább állásinterjúra, blogeseményre járok el, vagy olyan alkalmakkor veszem fel, mikor szeretném, hogy komolyan vegyenek.


 
Black n Gold Remélem, Masnilányok, nemsokára majd kerülnek fel rendes outfit-fotók is - a héten teszek ennek érdekében. Abban pedig szintén bízom, hogy így már kissé könnyebben igazodtok fel azzal az évezredek óta létező problémával kapcsolatban, ami minden nőt rendszeresen megkörnyékez - hogy mit vegyen fel.


Eszter-Virág

You Might Also Like

2 Comments

  1. jók a cuccok, de legközelebb fehér vagy nagyon világos ruhák mögé tehetnétek sötét hátteret, mert konkrétan nem látszik...csak tipp;)

    VálaszTörlés
  2. Az én gépemen látszik - szerintem ez attól függ, hogy milyen erős a képernyő háttérvilágítása.. :)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe