BLOGGER SHOPPING DAY PHOTOS II & BESZÁMOLÓ

9/17/2013


Sajnos nincs net az új albérletemben, viszont végre van lehetőségem írni egy posztot és képes összefoglalót a szombati BSD, azaz Blogger Shopping Day eseményről.
   Alapvetően a BSD lényege a magyarországi (divat)blogger réteg összefogása volt, ami szerintem tökéletesen sikerült - ráadásul találkozhattunk az olvasókkal, akik megnézhettek minket három különböző kerekasztal-beszélgetés során, illetve a ruháinkat is megvehették.
Számomra mindez hatalmas élmény volt, és fantasztikusan éreztem magam - egyrészt, mert mi is részt vehettünk a Festy In Style, a PandArte és a Smize Divat szervezésében megtartott vásáron, másrészt pedig rengeteg olyan bloggerrel találkozhattam, akiket eddig csak távolról ismertem.
Külön megtiszteltetés volt számunkra, hogy részt vehettem én is egy kerekasztal-beszélgetésen, melynek keretében azt vitattuk meg, milyen is fashion bloggernek lenni, illetve szerintünk hogyan befolyásolja az olvasók stílusát a miénk. A beszélgetésen részt vett még Csalár Bence, Magdi, a Beauty Junkie bloggere, Dávid a Bonjour, Dave!-től, és Oravecz Nóri is.Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy a magyar bloggerszféra ilyen sikeresen tud együtt működni, mindennemű irigység és rivalizálás nélkül. A nagyobbak mentorálják a kevésbé ismert bloggereket, ami eléggé példás - hiszen kicsi ország vagyunk, kevés bloggerrel, így össze kell tartanunk.A vásár reggel 10-kor kezdődött, de mi előbb mentünk oda, hogy minden időre elkészüljön - így a budai reggel már a 105-ös buszon talált. Mivel Krisztina már Spanyolországot (és a meleget) élvezte, így az évszázad legzseniálisabb fotósa, Varga Kamilla segített nekem az előkészületekben (értsd: körülbelül 40 kg-s táska cipelése, takarószerzés, álványösszeállítás).Az eseményre kilátogatott többek között Bikira Roni barátném is - neki köszönhetjük az előző és a mostani posztban publikált fotókat is (puszi neki).Lássuk hát őket!Lesifotó I.


Lesifotó II.


Lesifotó III.


Grimasztime (:


Portékák egyike (:


A Masni-kollekció


Outfit fotóHoppá (:A kerekasztal-beszélgetés (:És a bejegyzés végére még két szuper dolog, ami hihetetlenül jól esett:

"... fontos a tehetséges, innovatív bloggerek felkarolása. Igyekszem együtt tartani őket, és minél többet foglalkozni a fiatal, kreatív bloggerekkel - mint például a Masnival is. "
/Oravecz Nóri rólunk a kerekasztal-beszélgetés során/

És egy print screen Maróy Krisztina, a Glamour főszerkesztőjének Instagramjáról:
You Might Also Like

1 Comments

  1. Jaaj olyan kár, hogy dolgoztam és nem tudtam elmenni. :( Remélem lesz még hasonló, olyan jó lenne találkozni veletek!

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe