NAPI MEGLEPETÉS - FIND YOUR CHUCK BASS TÁSKA A PINK LEMON FASHIONTŐL

9/05/2013


A tegnapi napom fénypontja egyértelműen a csodálatos FIND YOUR CHUCK BASS feliratú táska volt, amit a Pink Lemon Fashion lányai, Csilla és Kata készítettek nekem.
A táskából egy korábbi verziót még pár hónapja láttam meg Oravecz Nórinál, és azonnal beleszerettem, hiszen Chuck Bass mégiscsak Chuck Bass. A tegnapi találkozónkra pedig Nóri már egy borítékkal a kezében jött, amiben a gyönyörű táska lapult. Aki követ Instagramon, az azonnal láthatta is. : )
Természetesen a mai outfitemben is ez a szuper, ötletes darab szerepel, és az is biztos, hogy még meg fogom őket keresni, mert a táskanyomáson kívül még foglalkoznak pólók, ágyneműk egyedivé varázsolásával is, és én nagyon szeretnék James Deanes és mopszos pólókat : ) Sőt, Nóri idézetes párnáit is ők készítik.Felső: H&M 1 290,- Ft
Szoknya: H&M 25 USD
Cipellő: Noname Vans replika, Háda, kb 7-800 Ft
Nyaklánc: Rendelt
Táska: Pink Lemon FashionIlletve még a poszt végére egy cukiság - egy ilyen kis ajándékkártyát mellékeltek a lányok a táskán, nekem nagyon tetszett, szeretem a személyre szabott, kedves gesztusokat : )

Ti kinek a nevét hordanátok egy táskán, Masnilányok? Bevállalnátok egy Chuck Bass-táskát?
Szereztek majd ilyet? : )


Szép napot!

Eszter-Virág

You Might Also Like

2 Comments

  1. én pl a tiédet is :) vagy nóriét , mert ő is nagy példaképem ( csak hogy tisztázzuk te is :) ) meg igazából még sokmindent :DD

    VálaszTörlés
  2. Óóó, érdekel ez a koncepció, hogyan képzeled el az Esztervirág-táskát? :DD

    Eszter-Virág

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe