WELLNESSELJ VELÜNK - ELVISZÜNK EGY OLVASÓT LAZÍTANI

9/23/2013Drága Masnilányok,
most, hogy beköszöntött a hideg, én tényleg nem vágyom másra sem, csak bekucorodni a takaró alá egy jó könyv és a plüssállataim társaságában - viszont amikor Oravecz Nóri megkeresett minket ezzel a szuper ajánlattal, azonnal felcsillant a szemem, hiszen imádok lustálkodni (néha a blogon is meglátszik), és régóta nem voltam ilyesmin.
A wellnesshétvégére ráadásul a játékban részt vevő három blogger - Festy a Festy In Style-ból, Oravecz Nóri, és én - magával vihet egy eléggé meggyőző olvasót egy all inclusive hétvégére a Nefelejcs Superior Hotelben, ami szerintem szuperül hangzik, hiszen ki ne szeretne a kedvencével találkozni? (:

Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy megismerkedj a kedvenc bloggere(i)ddel, hiszen két napot együtt tölthettek, beszélgethettek, megkérdezheted, amiket eddig akartál, közelebbről is megismered kedvence(i)d, és lazíthatsz is, kipihenheted a nyarat, és felkészülhetsz a télre.


És hogy mit kell tenned?


A játék leírását ITT olvashatod, hajrá, lányok, és sok sikert mindenkinek!
Siessetek, Lányok, csak egy hely van!


Puszi: Eszter-Virág

ASK
INSTAGRAMYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe