HAVE FUN! - ÍGY ÉLD TÚL AZ ŐSZT

10/12/2013   Alapvetően nem szeretem a nyarat, sem a meleget, a túlzott napsütés pedig pillanatok alatt tönkre vágja a bőröm, így mindig várom az igazi őszt, amikor az ember ellézenghet egy loaferben, egy hosszú nadrágban vagy egy leggingsben, és egy kényelmes kötött pulóverben, mégsem sül meg.
   A hideget, a szelet és az egyre kevesebb napfényt viszont nem szeretem, és azt sem, hogy egy ideje már nincs kellemes átmenet a negyven fok és a mínusz húsz között, egyik pillanatról a másikra múlik el a nyár és érkezik meg a tél.
   Általában ilyenkor mindig befordulunk, hiszen egyre hamarabb sötétedik, hideg van, és valahogy a téli kollekciók mindig szürkék, feketék.
A következő pár dolog abban hivatott segíteni, hogyan hozzuk ki az őszből is a maximumot, használjuk ki a még szabadban tölthető pár napot-hetet, és próbáljuk meg élvezni ezt a szuper, színes évszakot is (:

Remélem, a kedvjavító tippjeim Nektek is beválnak majd - illetve várom a Ti ötleteiteket is!


COFFEE TO GO
Mióta kilencévesen láttam ilyet New Yorkban, valamiért betegesen imádom az elvihetős kávékat. Persze akkor még sehol sem volt a mostani koffeinaddikcióm, de azóta, ha valahol meglátom a coffee to go-feliratot, muszáj bemennem és vennem egy hatalmas lattét. Nagy hátránya, hogy sosincs elég kezem, de rossz időben nagyon jól melegít, és biztosan nem fagysz meg, amíg a buszra vársz.
A coffee to go Isten egyik kedves gesztusa a télben vacogóknak. Köszönjük!
 
FÉNYEK
Ha néha buszozol Budára, onnan tudod, hogy én ülök melletted, hogy feltapadok az ablaküvegre, és nézem a fényeket. Imádom a kivilágított várost. Gyönyörű. Télen valahogy még szebb, egyszerűen csak jó kiülni valahova, jól felöltözve, és nézni a kivilágított eget. És a karácsonyi fények a legjobbak!


A SZÉP KABÁTOK
Sajnos még mindig ott tartok, hogy húszéves koromban is úgynevezett "kompromisszumkabátban" járok, azaz gyönyörű télikabátom van, ám nem vastagabb, mint egy darab kétrétegű vécépapír. Ennek ellenére imádom a kabátokat nézegetni, fogdosni egyaránt. Most a fekete parkámra várok jelenleg, az állítólag bélelt lesz (: Egy szép kabát nem csak az outfit fontos része - ha merész vagy, és színeset választasz, akkor a kedved is jobb lesz, és a tömegből is kitűnsz majd. Merj kísérletezni a színekkel, anyagokkal, fazonokkal!


MEGFOGNI A HIDEGBEN A SZERELMED KEZÉT
Bár nem élek párkapcsolatban, a hidegben az az egyik legjobb, hogy indokként használhatod a másokkal való fizikai érintkezéshez, bújáshoz. Tök jó dolog este úgy sétálni, hogy a fázós kezed melegíti a barátod/barátnőd keze.


A PIHIPUHIK
Kiskorom óta bizonyítom fejlett szókincsemet azzal, hogy a nagyon puha, kötött-horgolt-fonott-belebújós holmikat nemes egyszerűséggel "pihipuhinak" hívom. Imádom a nagy kötött sálakat (azt képzelem, hogy ha olyat viselek, akkor kicsi és aranyos vagyok), a bolyhos pulóvereket, mindent, aminek jó a tapintása, és melegen tart, tekintve, hogy nagyon fázós vagyok. A télben ezek a legjobbak - a pihipuhik. Nem csak szépek, és jó őket viselni, de praktikusak is, hiszen melegen tartanak, és bennük biztosan nem fogsz megfázni!


A KARÁCSONYI KIRAKODÓVÁSÁROK
Forralt bor, sütemény, kürtős kalács, hurka-kolbász, fahéjillat, romantikázás. A tél és a hideg ellenére ezt mindig várom - csak úgy csámborogni, nézelődni, relaxálni a karácsonyi vásárokon tök jó dolog, főleg, ha van egy forralt bor a kezedben. Ez jobbá teszi a telet, átjár az ünnepi hangulat, és már nem is érzed, hogy fázol, és hogy már megint hülye a barátod, mert a közelgő karácsonyra tudsz csak gondolni. Én az ilyen vásárokat várom októbertől már (:A SZÉP ZOKNIK
Imádom a téli zoknikat, főleg a vastag, síeléshez való fajtákat, és a frottírból készült darabokat. Ez valahogyan a tél része, és engem mindig boldogít a tudat, hogy szép zoknit viselek.

Én ezekkel próbálom meg kihúzni tavaszig - ti mivel próbáljátok meg feldobni a telet, Masnilányok?


Eszter-Virág
ASK
PERSONAL BLOG
INSTAGRAM

You Might Also Like

4 Comments

 1. Mindig is imádtam a karácsonyi vásárokat. Valami eszméletlenül megfogó hangulata és varázsa van. Évek óta jelen vagyok ilyeneken, mind látogató és mind kisegítő; arról nem is beszélve, hogy itt találkoztam a nagy Ő vel. Csodálatos a tél, a hangulata, és mindene. Imádjuk a telet!:)

  VálaszTörlés
 2. Én nagyon szeretem az őszt és a telet, na nem a hideg, hanem a hangulat miatt: az illatok, a fények, a teával kuckózós esték, az egész december úgy ahogy van - imádom! :)

  VálaszTörlés
 3. oo eszterem akkor mar ketten vagyunk : D we love 'pihipuhi' *-*

  VálaszTörlés
 4. Én minden évszakot imádok, mert mindegyikben van olyan amit lehet szeretni és mindegyik hoz magával egy sajátos hangulatot amit a többi nem tudna visszaadni, mindegyiknek vannak jellegzetességei, apró dolgok amiktől szépek lesznek a hétköznapok, ahogy most te is felsoroltad. :)

  VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe