XMAS BLOGGER SHOPPING DAY - FRISSÍTSD FEL GARDRÓBODAT, KEDVENC BLOGGEREID RUHÁIVAL

12/13/2013


A Festy In Style, és a PandArte bloggere megszervezte az eddigi legnagyobb szabású blogger eseményt. Céljuk az volt, hogy az ország vezető divat bloggereit összefogva, létrehozzanak egy közösségi élményt, ahol az olvasók személyesen is találkozhatnak a kedvenceikkel, közben pedig még shoppingolhatnak is. Továbbá a szervezők ezzel a megmozdulással szeretnék felhíni a figyelmet a bloggerek jelentőségére és szerepére! 

A Xmas BLOGGER SHOPPING DAY – re várnak mindenkit szeretettel, akik érdeklődnek a bloggerkedés iránt és szeretnék kedvező áron a kedvenceik ruháit megvásárolni.

A szervezők a vásárlás mellett workshoppal is készülnek, az alábbi témában:

- 16:00 A bloggerek valós és virtuális világa közötti különbség – Oravecz Nóra

A L’école Fashion Make up Academy ajándék sminket és tanácsadást biztosít a vendégeknek.

Az eseményt az Ötkert bistroban rendezik, ahol a témához illő zenével, finom falatokkal és forralt borral készülnek.


Bloggerek, akiknek a ruháit megkaparinthatod:
Festy In Style, PandArte, SmizeDivat, Style and Blog, Beauty Junkie, Masni, Zipy, iEmma, Fashion Prime, Passion for fashion, Fifty pairs of Shoes, Fashion is my cure,


Időpont: 2013. 12. 15. vasárnap, 11:00 – 19:00 –ig
Helyszín: Ötkert, Budapest, Zrínyi u. 4.


Nagyon sok szeretettel várunk Titeket, ezúttal mindketten ott leszünk. Ha vásárolni nem is szeretnétek legalább beszélgessünk egyet! :)

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe