Évzáró blogger ebéd az Imázsban

1/02/2014

Ismét Budapesten töltöttem pár napot, amelynek egyik fő oka, az évzáró blogger ebéd volt, az Imázs Club & Restauranban. A másik ok, az átváltoztatós nyereményjátékunkhoz kapcsolódik, amiről hamarosan jön a bejegyzés, amint megkapom a nagyszerű fotókat. Célom, hogy az idei évben még több blogos eseményen vegyek részt és posztolhassak nektek róla, remélem idén már ez ingázás nélkül fog működni.

Az évzáró blogger ebéd különlegessége az volt, hogy olvasóinkkal együtt csacsoghattunk és kóstolhattuk meg az étterem kulináris élményt kínáló fogásait. Az ilyen találkozók nem csak olvasók és bloggerek közt erősíti a kapcsolatot, de mi bloggerek is jobban megismerhetjük egymást, netes platformokon kívül is. Amihez az Imázs étterem kiváló hangulatot biztosított.

Megfogadtam, hogy idén nyitottabb leszek a szokványostól eltérő íz világú ételekre, amihez én már hozzá is csapnám az Imázsban elfogyasztott Csirkés Thai Tom Kha nevezetű levest. Ami egy kókusztejes finomság, ínyenc hozzávalókkalMásodik fogásként Currys csirkét választottam. Az utolsó ételes képen pedig a Kushiro mixet láthatjátok. 

Nórival & Lolával az Imázsban

Nagyszerű élményt köszönöm Oravecz Nórinak és az Imázs Club &Restaurantnak, akik összehozták a közös ebédet.  Örültem, hogy ismét összegyűlt a blogger társaság, bár sajnos páran nem tudtak eljönni, drága szerkesztőtársam Eszterke sem. Viszont itt az újév, új tervek, sok-sok meglepetés, mi sosem állunk meg, tartsatok velünk!

KRISZTINAYou Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe