LITTLE THINGS;

2/28/2014Rengeteg olyan kérdés érkezik hozzánk Ask-fm-en, mely a közérzettel, a közérzet javításával kapcsolatos. Van, aki azt kérdezi, mit tegyen, hogy ne érezze magát szürke kisegérnek, más úgy érzi, teljesen elfogyott az energiája. Úgy gondoltuk, adunk Nektek pár tippet így a tavaszra - vagy bármikorra -, hogy érezzétek - igenis fontosak vagytok, az élet pedig igenis nagyon szép : ) Következzék most egy lélekemelő poszt, saját képekkel illusztrálva.


1. VEDD ÉSZRE AZ APRÓ DOLGOKAT


Hajlamosak vagyunk elsétálni a szép dolgok mellett - ezek helyett inkább a bosszantó apróságokra koncentrálunk. Igazán nem éri meg ez a csere, ugye? Néha álljunk meg pár percre, és nézzünk körbe. A világ teli van szép dolgokkal - biztosan a Te környezetedben is akad valami, amit eddig nem vettél észre!
Én például az ágytakarómban szoktam reggel gyönyörködni.


A vintage stílusú ágyneműt még anno vettem egy régiségboltban


2. ÉRTÉKELD A SIKEREID

Én az elégedetlenkedők táborába tartozom - ha rólam van szó, sosem ismerem el magam. Nekem természetes, hogy két - elég jó - állásom van, szép lakásom, sikeres personal blogom és persze a Masni, ami mostanában inkább Krisztina érdeme - de úgy kezelem ezeket a dolgokat, hogy szerencsés vagyok, és mindezek csak azért alakultak így, mert jókor voltam jó helyen. Lívia barátnőm világosított fel arról, hogy ez azért nem ilyen egyszerű - emiatt tudom, hogy fontos értékelnünk a saját tehetségünket, és bár nem szabad átesnünk a ló túloldalára sem, fontos, hogy néha örüljünk egy kicsit magunknak. Sosem árt, ha tisztában vagyunk a saját képességeinkkel.Pár sor, mégis iszonyú boldoggá tett :)3. LEPJÜK MEG MAGUNKAT

Néha egyszerűen megérdemlünk egy kis jutalmat. Ha rossz napunk volt, akkor azért. Ha hosszú hetünk volt, akkor azért. Jár a mozizás a barátnőkkel, vagy pár pohár bor elfogyasztása, vagy egy új körömlakk. mert jó érzés meglepni magunkat, ugyanúgy, ahogyan másokat is.Krisztinával örök hedonisták maradunk4. TEGYÉL VALAMIT, AMIT MÁR RÉGÓTA TERVEZEL...

Vannak dolgok, amikre sokáig készülünk. Ezerszer átrágjuk és megfontoljuk őket, aztán valahogy mégsem történnek meg - miért maradnak talonban az ilyesmik? Úgyhogy fogtam magam, és megcsináltattam az egyik régóta tervezett tetoválásomat. Persze másoknál nyilván nem ilyen drasztikus dologra gondolok, de ha van valami, amit már régóta halogatsz, akkor bizony ideje megtenned!Évek óta terveztem - végre megvan5. ... ÉS ITT AZ IDEJE VALAMI SPONTÁNNAK IS

Néha szükség van hirtelen döntésekre, fordulatokra - nem folydogálhat mindig az életünk a megszokott, kitaposott kis medrében. Hívj el valakit valahova, akit alig ismersz! Hívd fel a barátaid, és nézzetek ki egy üveg borral a Citadellára! A spontán esték a legjobban, ilyenkor születnek a legszebb emlékek és a legjobb sztorik is.


Évek óta - nagyon


6. WELLNESSZELJ!

Nekem hetente egyszer szükségem van egy wellness estére. Mivel heti hat napot dolgozom, így számomra a "parasztwellness" az egyetlen megoldás - forró víz a kádba, málnaillatú arcmaszk fel, üveg bor plusz sorozat a gépről, és imádom az életet. Olyankor ázik ki belőlem az egyheti feszültség, a stressz, minden rossz, ami mostanában történt, azonnal elmúlik. Ezek a tipikus "magamra-percek". Imádom őket.
Imádom - örökre a Bibliám marad.7. FIGYELJ AZOKRA, AKIKET SZERETSZ!

Lívia barátném - leendő szupermodell és életem egyik tartóoszlopa - nemrég költözött ki Brüsszelbe, így most nagyon hiányzik. Viszont ugyanúgy követem az élete eseményeit, mintha itt lenne - így, hogy messze van, még fontosabb, hogy támogassam.
Néha természetessé válik azoknak a jelenléte, akik támogatnak minket, akik szeretnek. Emiatt nem mindig éreztetjük velük, mennyire fontosak, pedig erre szükség van. Ne feledkezz meg Te sem a szeretteidről!Így képzelem el valahogyan a jövőmet


8. ÍRD ÖSSZE A CÉLOKAT - ÉS KEZDJ EL KÜZDENI ÉRTÜK!

Mindig arra gondolok, hogy huszonegy vagyok - és ez egyrészt kis elégedettséggel tölt el, másrészt viszont hatalmas rémülettel. Huszonegy vagyok, ott, ahol vagyok - de mennyi mindent kell még látnom, elérnem, tapasztalnom! És ez megijeszt. Így van egy listám azokról, amiket el fogok érni. Egy bakancslistám. Arról, mit szeretnék, és hogy mit kell teljesítenem. Egyelőre szépen haladok, és ha úgy érzem, megakadtam, akkor előveszem és megnézem.A képek forrása: a saját Instagrammom 


Ti mit tesztek, ha nagyon letörtök, Lányok? Titeket mi inspirál?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Nagyon tetszett ez a bejegyzés! :) Fontosnak tartom én is, hogy minden napnak meglássuk a szépségét. Egyébként nagyon szép az ágyneműhuzatod és a tetoválás is nagyon aranyos! :)

    VálaszTörlés
  2. nekem a határidőnaplómban van a bakancslistám is és a wishlist-em is felírva, és nagy örömmel tölt el, hogy igaz még csak február vége van, de elég sok dolgot máris kipipálhattam rajta. a parasztwellnessen annyira jót nevettem :P nekem is rendszeres program egy kis testradírral megspékelve :)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe