KEDVENC TAVASZI LÁBBELIK / ESZTER-VIRÁG

3/27/2014
   Köztudott tény, hogy mi, nők, imádjuk a cipőket. Ez egyszerűen együtt jár, mint ahogyan a kutyusok imádják a teniszlabdákat, vagy ahogyan minden férfi - na jó, a nagy részük - szereti a sört.
Az is köztudott, hogy nem a férfiaknak öltözködünk, hanem egymásnak. Minden outfittel, amit viselünk, a többi nőnek akarjuk megmutatni, mennyivel jobbak vagyunk, milyen hangulatunk van ma, és kik is vagyunk mi. Az is közismert, hogy a magassarkú az egyik fő fegyverünk - paradox szabály, hogy minél kényelmetlenebb, annál jobb. Valamiért tényleg így van, nem?


  Bár már kinőttem a körömcipős rockabilly-korszakom, és nem vagyok az a pumpos típus, és keresetem nagy részét inkább nem túl praktikus és nem is túl szükségszerű ékszerekre költöm, a mai napig imádom a cipőket - egészen pontosan 64 pár van, a second handben vásárolt címkés 400 forintos királykék Dorothy Perkins peeptoe-tól kezdve a több tízezres bőr bokacsizmáig. Legfőbb mentségemre legyen szólva, azért ez a kollekció hosszú idő alatt halmozódott fel, vagyis azóta, mióta a lábam megállt a növésben.


   A tavasz a kedvenc évszakom - ilyenkor már mezítláb hordhatod a cipellőidet anélkül, hogy beleragadna a sarkad az olvadt aszfaltba, vagy véresre törné a lábad az új topánkád. Emellett a nyarat is imádom, főleg most, hogy végre meglett a cicás tetoválásom, már alig várom.


  Összegyűjtöttem Nektek a kedvenc tavaszi-nyári cipőimet - ahogyan tőlem megszoktuk, elég változatos stílusúak - árkategóriában viszont megpróbáltam 15. 000 forintos kereten belül maradni, illetve olyan üzleteket keresni, amik megtalálhatóak a nagyobb városokban. Sajnos, amint látjátok, csakis Inditex-kínálatból hoztam anyagot - az Office Shoes, a Deichmann, a CCC és a HUmanic oldalán nem találtam semmit sem :( Jó nézegetést!


H&MOcelot mintás slip on: 3 990,- ft


Peep toe bokacsizma: 8 900,- ft


Platform sneakers: 5 990,- ft


Velúr loafer: 3 490,- ft
Nekem van egy pont ugyanilyen feketém, nagyon kényelmes, imádom, mindenkinek csak ajánlani tudom!
ZARAKígyóbőr mintás balerina: 9 995,- ft


Nude szandál: 9 995,- ft


Hasítottbőr saru: 8 995,- ft
BERSHKAVörös velúr pumps: 5 995,- ft


Hófehér kígyóbőr mintás pumps: 8 995,- ft


Fekete bársony wedge szandál: 9 995,- ftTi milyen cipőt terveztek beszerezni tavaszra és nyárra, Masnilányok?
Mennyire szeretitek a mostani trendeket?

Eszter-Virág
You Might Also Like

2 Comments

  1. a velúr loafer nekem is pipa, bár komoly hajtóvadászat volt a 37-esért...

    VálaszTörlés
  2. A H&M slip on nekem is nagyon tetszik, de az vele a gondom, hogy most mindenki ilyet vesz. :D

    Egy fekete loafert szeretnék majd. :)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe