TAVASZI KEDVENCEK

3/14/2014A tavasz a kedvenc évszakom - végre anélkül is kimerészkedhetünk az utcára, hogy halálra fagynánk, nem kell nyolcvanöt pulóvert magunkra húznunk a túlélés érdekében, és kinézhetünk jól anélkül, hogy megfagynánk. Bár jelzem, én télen is nejlonharisnyában plusz bundában mászkáltam, úgyhogy nálam elég érdekes volt ez a beöltözősdi. Annak pedig - bár imádom a bundáim - külön örülök, hogy végre levehetjük a télikabátot, az én vállaim jelentősen jobban érzik magukat az 5-6 kilós súly nélkül : )

Bár szeretjük magunkkal az ellenkezőjét elhitetni, sajnos csalóka még a jó idő - én tavasszal és ősszel sokkal jobban be szoktam öltözni, mint télen (valamiért hiszek abban, hogy a vékony kabát + vastag pulcsi felér egy nejlonharisnya + kisruha + vékony pulcsi + bunda kombinációval.

A kedvenc tavaszi darabjaim is inkább vastagabb, átmeneti anyagokból állnak, könnyen kombinálhatóak többféle stílusban - ami valljuk be, praktikum szempontjából nem utolsó dolog. Én a magam részéről imádok stílusjegyeket variálni, irányzatokat összekeverni, és szeretem az érdekes holmikat, amikről nehéz eldönteni, hogy nagyon csúnyák, vagy nagyon szépek-e.

A következő öt ruhadarabot tessék ennek jegyében szemlélni - nekem tutira MUST HAVE darabok, hátha Ti is kedvet kaptok majd hozzájuk!

Biztosan mindenki szeretett volna kiskorában "királylányszoknyát" - nekem személy szerint nagyon tetszik ez a neoprén anyagú derékszoknya, ami szépen eláll a testtől - akárcsak kislánykorunk hősnőinek viselete. Valljuk be, hogy valahol még nem múltunk el mindannyian ötévesek, és nem csak én szerettem bele ebbe a darabba.
Bár Audrey Hepburnt jobban kedvelem, mint Marilynt, a retro és az ikonikus bálványok iránti szeretetem csillapíthatatlan, akárcsak az oversized pulóverek és a fekete iránti rajongásom. Melegebb időben egy vintage farmershorttal és egy fekete bakanccsal, masnis balerinával, vagy akár egy basic pumpsszal is el tudom képzelni. Biztosan be fogok szerezni ilyesmit, egyszerűen imádom!


Ha már a vintage shortoknál tartunk - reneszánszukat élik nyáron. Bár már több éve divatba jöttek ismételten, kis hazánkban és fővárosunkban csak egy fél éve kezdtek el feltűnni. Én a sajátomat egyelőre pulcsival és bőrkabáttal hordom.Mint a két fenti képen is látszik, nagyon szeretem a különleges, extrém napszemüvegeket. Hatalmas kollekcióm van belőlük - az outfit fotón láthatót még Iszak Esztitől szereztem be a legutóbbi Blogger Shopping Dayen. Szeretem a klasszikus, "cicásabb" fazonokat és a kerek retro stílusú darabokat egyaránt, a kedvenceim viszont azok, amikben mindkét stílus megtalálható. A dróthálós keretért pedig külön pont jár.Ahogyan a napszemüvegek, úgy az ékszerek terén is kedvelem a feltűnő darabokat. Nagyon szeretem az aranyszínt - pedig lassan kimegy a divatból -, és rengeteg gyűrűt hordok. Ez a szett a különleges formák miatt tetszik, ráadásul mivel három külön darabról van szó, így könnyen kombinálhatóak más ékszerekkel is - a basic forma miatt akár díszesebb, akár egyszerűbb darabokat is felvehetünk hozzájuk.

Nem ígérem, hogy nem fog még bővülni a listám, hiszen a mértéktelen halmozás, és a nagyon szép - vagy éppen nagyon csúnya - holmik beszerzésének őszinte híve vagyok, viszont egyelőre ezek a kedvenc darabjaim - biztosan meglesz mindegyik.

A felsorolt holmikat itt szerezheted be.

Eszter-Virág

xoxo


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe