BLOGGER SHOPPING DAY MAY - ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ // ESZTER-VIRÁG

5/18/2014


Tegnap került harmadjára megrendezésre a Blogger Shopping Day, még pedig a megszokotthoz híven nagyon jó hangulatban. Az eseménynek az Arena Plaza adott otthont - amit utólag is nagyon köszönünk -, és gondolom mondanom sem kell, hogy én is rengeteg kincset szereztem (haul post természetesen majd lesz belőlük), illetve találkozhattunk Masnilányokkal is.
Most pedig íme az én kedvenc képeim a szombatról :)A Masni-sztenderd :)


Pakolós közös kép az első kávé előtt...
Közös fotó két Masnilánnyal, Grétivel és Liliánával -
azt hiszem, nagy nap ez a blog történetében, én nagyon meghatódtam : )És meglátogatott minket egy másik Masnilány is, Szandi


És Zsófi is, aki megkért, hogy írjak pár sort a határidőnaplójába -
azt hiszem, a tegnapi napra mindig is emlékezni fogok. .:)
Outfit Of the DayPersze a BSD-szelfi sem maradhatott el :)


... és a többi 300 darab sem.Szeretném megköszönni még egyszer a szervezőknek - Festy-nek (Festy In Style), Chabynak (SmizeDivat), Magdinak (Beauty Junkie) és PandArte Dórinak, hogy ennyire kitettek magukért, és az Arena Plazanak, hogy segített összehozni ezt a szuper eseményt, és hogy helyszínt kínált nekünk.

Nagyon izgalmas minden hasonló esemény, minden alkalom, amikor a bloggerek találkozhatnak az olvasókkal. Én látlak Titeket hozzászólásokban, Instagramon, látlak Titeket a like-okban, viszont elmondhatatlan, milyen érzés olyasvalakivel találkozni, akit korábban úgy ismertél, hogy igen, ő mintha követne minket - én legalábbis a nagyon aktív Masnilányok nevét kívülről tudom -, és utána találkoztok. Tudod róla, hogy már a kezdetektől olvasott titeket, és nagyon megható szemtől-szembe találkozni vele.
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki ott volt, és remélem, találkozunk még :)


Eszter-VirágYou Might Also Like

2 Comments

  1. Én nem mertem odamenni Hozzátok, pedig nagyon megörültem amikor bekövettetek Instagramon és gondolkodtam rajta hogy odaköszönök, de nem sikerült erőt vennem magamon :$

    VálaszTörlés
  2. Ilyenkor sajnálom, hogy az ország másik felében lakom.. :I
    Biztosan tényleg nagyon jó volt, remélem egyszer én is eljutok egy blogger shopping dayre :P :) Csak így tovább Csajok! :)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe