BLOGGER SHOPPING DAY

5/10/2014Az idei első Blogger Shopping Day megrendezésére egy hét múlva, május 17-én kerül majd sor az Arena Plazában - tessék jegyzetelni a határidőnaplóba, Masnilányok!
Természetesen mindketten ott leszünk majd Krisztinával reggel 10-től este 20.00-ig, úgyhogy aki arra jár, szeretne velünk találkozni, vagy esetleg érdekelné valamelyik holmink, szeretettel várjuk!

Tehát a fontos tudnivalók:

A rendezvény főszervezői Magyarország legnépszerűbb bloggerei. Festy (Festy In Style), PandArte, Chaby ( SmizeDivat ) és Maggie ( Beauty Junkie ) akik az első két alkalom sikereit látva gondolták úgy, hogy itt az ideje méltóbb helyszínt választani a következő vásárnak. „Nagyon örülünk annak, hogy az Arena Plaza nyitott az együttműködésre és helyet ad a kezdeményezésünk folytatásának. Úgy gondoljuk, a bevásárlóközpont méltó helyszíne lesz a május 17-i eseménynek”.

Az alkalom kiváló lehetőség azoknak, akik a leárazásokon megszokott árakon szeretnék frissíteni ruhatárukat. Továbbá ilyenkor kötetlenül lehet beszélgetni a bloggerekkel, akik szívesen beavatják az érdeklődőket világukba.

A résztvevő bloggerek, akiknek extra kedvezményes áron lehet majd megvásárolni a ruháikat és kiegészítőiket:

Festy in style, PandArte, SmizeDivat, Beauty Junkie, Style and Blog, Zipy, Passion for Fashion, Fashion Prime, Masni, Nana's Fashion, Fifty pair of shoes, iEmma, Fashion is my cure

Az esemény időpontja: 2014. május 17. 10:00-20.00
Az esemény helyszíne: Arena Plaza, 1. emelet, az 576 Kbyte és a Garage Store közötti üzlet

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/646284925460438/?fref=ts
A mozgalom bárki csatlakozhat virtuálisan, ha a Facebookon, Instagramon és Twitteren használja az esemény hashtag-ét: #bloggerdayHUN


Mi az előző két eseményen is ott voltunk, és én személy szerint imádtam. Szeretem a nyüzsgést, szeretek új emberekkel találkozni, pláne azokkal, akik olvasnak minket - érdekes érzés először beszélni úgy valakivel, hogy ő mindent tud rólad gyakorlatilag, te pedig semmit sem rólad. Nagyon jó érzés, hogy a magyar bloggeratmoszféra egy ennyire együtt működő csoporttá alakult, és megtiszteltetésnek érezzük, hogy kint lehetünk most is az eseményen. Érdemes benézni, a hangulat megint garantáltan jó lesz, lehet nézelődni, vásárolni, és találkozhatsz a kedvenc bloggereiddel is (és itt most nem magunkra gondoltam).


Várunk mindenkit szeretettel!

xoxo

Eszter-Virág

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe