LOVE ITALIANS - A L'ÉCOLE BEMUTATJA A VAGHEGGI-T

5/26/2014Aki követ Instagramon, az láthatja, hogy szerdán hivatalos voltam a L'École Divatsmink Akadémia sajtóeseményére, mely keretein belül került bemutatásra a VAGHEGGI olasz fitokozmetikai márka.
A családias hangulatú esemény során megismerkedhettünk a márka főbb termékeivel, illetve magával a L'école stábjával is.L'école Fashion Make Up Academy & Salon
Budapest 1052 Párizsi u. 9


A fitokozmetikumok sajátossága, hogy csak és kizárólag növényi eredetű alapanyagokat tartalmaznak, emiatt nincs bennük káros anyag, nem ártalmasak a bőrre.
A sminkcsalád a bennük található perui növény, az Inka Inchi alapján az Inka Inki nevet kapta - a növényben többek között Omega 3, 6, 9 zsírsavakat, E vitamint, és rengeteg ásványi anyagot tartalmaz, melyekkel csodát művel a bőrrel, megóvja és hidratálja - mindez pedig, mint tudjuk, az egyik legfontosabb, hiszen nyáron még inkább ki vagyunk téve a kiszáradásnak és a káros napsugaraknak.
Nagyon megfogott a hely hangulata - szeretem a különleges, ízlésesen dekorált helyeket, az egyedi kirakatokat, a kreatív megoldásokat, és a művészi, kissé rusztikus tereket - a L'école-ban úgy éreztem magam, mintha nem is itthon lennék. 
A másik, ami nagyon tetszett, hogy megnézegethettük, kipróbálhattuk a kozmetikumokat - ez pedig egy külön piros pont, hiszen senki sem szeret zsákbamacskát venni, és így ténylegesen megismerkedhettünk a VAGHEGGI termékcsaláddal, melyet most már bárki be tud szerezni a L'école-ban.
Ami pedig különösen jól esett - a L'école stábja a mi egészségünkre is figyelt, így megajándékoztak minket egy csodás VAGHEGGI Happy Sun napozó tejkrémmel, aminek tekintve, hogy a bőröm visszaveri a napfényt, és hihetetlenül hajlamos vagyok a leégésre, különösen örültem.
Amellett, hogy nagyon jó az illata, nem ragad, és sok más naptejjel ellentétben nem érzem azt, hogy kellemetlenül rátapadt volna a bőrömre, ez pedig nagyon fontos, ha az ember egész nap rohangál Budapesten. A mellékelt rúzs pedig különösen belopta magát a szívembe, hiszen rúzsból sosem elég : )


És persze az elmaradhatatlan selfie:
Andrej (MENstylebyme), Bius (Brush) és Zoli :)
ESZTER-VIRÁG

You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe