MUST HAVE IN MAY

5/08/2014A május az egyik kedvenc hónapom, ilyenkor már nincs (annyira) hideg, lehet fagyizni, este nem kapsz tüdőgyulladást, ha a teraszon cigarettázol, mint egy nyolcvan éves lédi, napoztathatod a lábad, és az utcáknak tavaszillata van. Májusban valahogy mindig könnyebben leszek szerelmes, a hajam szőkül, előjönnek a szeplőim, és összevásárolok vagy nyolcvan pár nyitott magassarkút, amit aztán sosem fogok viselni - de májusban valahogy minden más, minden szebbnek tűnik, és még névnapom is van.


Régóta nem írtam must have-et, de most itt az ideje. Érdekes módon életemben talán másodszor érzem azt, hogy mindenem megvan, amire szükségem van, legyen az ruha, ékszer, vagy beszélő aranyhörcsög, de persze némi gondolkodás után mégiscsak sikerült összeszednem pár dolgot - hiszen nőből vagyok, vagy mi.

Íme A Lista, nézzétek, olvassátok, és a többi :)
Nude Strappy Heels

Imádom a pántos cipellőket, egyrészt azért, mert nagyon szép, kecses vonaluk van (már ha lehet azt mondani egy pár cipőre, hogy kecses), és mert látszik bennük a lábfejemen virító Marie. Mostanában nagyon rákaptam a strappy heelsekre, és meglepő módon ami nekem van - Humanic, 9 900 ft -, iszonyúan kényelmes. Jelenleg egy fekete párral rendelkezem, de tervezem egy nude beszerzését is. Az egyetlen probléma vele, hogy a bokájánál lévő csat minden ereszkedő mozdulatnál - tehát ha lépcsőzöm, vagy leülök - kitép egy darabot a lábamból, így folyamatosan úgy nézek ki, mint aki a Trónok harcából jött nyolc tömlöcben töltött év után. De gyönyörű, és megéri. Szerelem!

Fehér blézer

Három évig viseltem feketét és aranyat, vörös rúzzsal - most viszont egyre erősebben vonzódom a fehérhez, mostanában csak azt viselek. Tervezem egy fehér blézer beszerzését is, szerintem olyan klasszikus darab lesz, mint a fekete bőrkabát, hiszen elegáns és laza darabokkal is kombinálható. Csak ne ülj le benne. Ne dőlj neki semminek sem. Ne öleld meg a kisminkelt barátnődet. Lehetőleg ki se vedd a csomagolásból. Biztos ami tuti, már vettem Domestos fehérítő gélt. Én semmit sem bízok a véletlenre.Daisy statement

Jelenleg még nem tudom eldönteni erről a statement nyakláncról, hogy nagyon ocsmány-e vagy nagyon szép, de az ellenállhatatlan késztetést a megszerzésére már érzem, szóval keríteni fogok egyet, azt hiszem - ha máshonnan nem, akkor majd e-bayről.

Azt hiszem, ezt tényleg nem kell magyaráznom. Fél éven keresztül alig volt szabadidőm, és rendesen megviselte a dolog a szervezetem - így most, hogy már egy munkahelyem van csak, érzem, hogy rám fér a pihenés. Szükségem van arra, hogy mozogjak, hogy rendszeresen egyek és egészséges dolgokat, hogy kialudjam magam, hogy gondot fordítsak a testemre, és így a lelkemre is. Nagyon örülök annak, hogy van lehetőségem ezeket megtenni, szerencsés vagyok, hogy végre tudok magammal foglalkozni!
Egész életemben pozitívan éltem, ez viszont sajnos egy éve nagyjából elromlott. Ha visszaolvasom a személyes blogom, akkor észreveszem rajta, mennyire más voltam, mint egyébként. Nehéz felnőttnek lenni, akkor főleg, ha még nem vagy az. Nehéz húszévesen és huszonegy évesen felelősségteljes döntéseket hozni, főleg, ha azt érzed, hogy nagyon egyedül vagy, és emiatt még a világra is dühös vagy. Nehéz olyan döntéseket meghozni, amikről tudod, hogy hosszú távra szólnak, nehéz gyerekfejjel előre gondolkodni és megtagadni magadtól dolgokat, akkor is, ha tudod, hogy az élet az egy hosszú-hosszú folyamat, mely során úgyis minden elveszített és megsiratott dolog miatt kárpótolnak majd. És ha nem vagy elég okos - és én nem voltam -, akkor nem tudod úgy viselni, hogy közben megmaradjon a jókedved, a pozitív életszemléleted. Én úgy érzem, erre van most már a leginkább szükségem - és ebben a hónapban szeretném, hogy meg is legyen.

Nagyon szeretem a pitonmintát, főleg kiegészítőkön, szerintem egy basic fehér ruhához például nagyon ütős a kígyóbőrmintás clutch. Régóta keresgélek olyat, ami "beleszeretős", és optimális méretű, remélhetőleg most találni fogok.
Nagyon tetszenek az átlátszó clutch-ok is, bár az biztos, hogy a nyolckerben nem vonulnék velük. Régóta fontolgatom egynek a beszerzését, e-bayen már egész jó áron elérhetőek, és nagyon mutatósak.A ti májusi must have-listátokon mi szerepel, Masnilányok? Terveztek nagybevásárlást?

Eszter-Virág

ASK.FMYou Might Also Like

1 Comments

  1. http://www.hm.com/hu/product/25498?article=25498-B#article=25498-B Egy ilyen naci szerepel nálam az első helyen ^^ <3

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe