LOVE YOU ALL - MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ ONE FASHION DIVATANYAG!

5/28/2014Nem egyszer jártam már a ONE Fashion showroomban, ahol első kézből láthattam a feltörekvő magyar tervezők munkáit.
A ONE Fashion Budapest egy, a magyar tervezőket összefogó vállalkozás, amelynek célja a hazai tehetségek ismertségének és kollekcióik értékesítésének növelése, mind a hazai, mind a külföldi piacokon egyaránt.


2013-as, novemberi indulásuk óta számos sikert értek már el. Nem csupán a webshop és a Ráday utca 9-es szám alatt megtalálható showroom működtetése során, de az újító projektek és aktivitások keretein belül is.
Speciális divatdélutánok, televíziós szereplések, egy közös divatbemutató az 11Ground bloggercsapatával, valamint kezdő, ám annál tehetségesebb magyar tervezők felkarolása áll már a hátuk mögött. Azonban a két alapító, Dániel Orsi és Décsi Juli nem állnak meg. Formabontó ötleteikkel egyre ismertebbé kívánják tenni a magyar divatot és annak jeles képviselőit a haza és külföldi divatrajongók és buyerek számára.


Éppen ezért, hazai viszonylatban nem megszokott koncepció alapján készítették el legelső, hivatalos divatanyagukat. A negyven különböző szett-variációt a ONE Fashion Budapest egyik tulajdonosa és egyben stylistja, Décsi Juli állított össze, asszisztense, Bíró Barbara segítségével. A ONE Fashion Budapest showroomjában megtalálható tervezők legtöbbje megtalálható a fotókon. Úgy, mint Anna Daubner, ANNAEVA, ARTEP, celeni, DORA ABODI, enjey, konsanszky, Mark Laufer, Mosskito, Szidónia Szép, Zoe Phobic és 1975. T
ovábbá láthatóak Balilla, Gion, NYD, Souffle és Judit Takács kiegészítők, valamint a showroom egyetlen cipőtervezőjének darabjai, a rekavago magassarkúk és oxford cipők is.


Bővebben a ONE Fashion-ről itt:
Fascebook
Weboldal


És a csodaszép kampányképek:
ESZTER-VIRÁGYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe