TI KÉRTÉTEK - OUTFITEK KÜLÖNLEGES ALKALMAKRA

5/07/2014

Rengeteg elegáns, ballagási, ünnepi, diplomaosztós-esküvős outfittel kapcsolatos kérdés és kérés érkezik hozzánk Tőletek, így összeválogattam Nektek pár alkalmibb stílusú szettet, melyek könnyen kombinálható darabokból állnak, és amiket viselve biztosan nem lesztek észrevétlenek!


AZ ÖRÖK DARAB - A KLASSZIKUS KIS (FEKETE?) RUHA

Mindenkinek jó, ha van egy egyszerű, basic kisruha a ruhatárában, ami - lévén, hogy egy örök darab -, bármivel kombinálható bármilyen alkalomra. Ez általában a klasszikus kis fekete ruha, amit Coco Chanel hozott divatba, de a nyár közeledtével célszerű például egy fehér beszerzése is.
Azoknak a leányzóknak, akiknek már van ilyenjük - legyen az mintás, vagy egyszínű, csipke vagy egyszerű pamut -, íme pár variáció.


A KÉTRÉSZES OUTFIT - SZOKNYA ÉS BLÚZ

Persze nem mindenki érezheti jól magát egyberuhában, így gondoltam azokra is, akik jobban preferálják például a szoknya plusz blúz/lenge nyári felső párosítást. Itt egyedül arra kell figyelni, hogy elegánsan tedd keresztbe a lábad, ha leülsz, és a szoknyád sose legyen olyan rövid, hogy villants egy "parishiltonosat".
Merészebbeknek a short viseletét is ajánljuk.
KÉT RÉSZES OUTFIT II. - A NADRÁG PLUSZ BLÚZ

Akik nem a lábvillantás hívei, azok egyből a nadrágok után nyúlnak az ilyen alkalmakkor. Szerencsére az egyszerű kosztümnadrágokból is lehet már gyönyörű darabokat kapni, a fontos, hogy jól szabott legyen, illetve ne legyen túl hosszú - nincs annál csúnyább, mikor egy nadrág buggyosodik a bokán.
Szerencsére manapság már nem kötelező a matrózblúz és az élére vasalt fekete ünneplőnadrág mondjuk egy ballagáson, így bárhogyan felöltözhetsz - a lényeg, hogy elegáns maradj. Nyugodtan játszhatsz a színekkel, a kiegészítők mennyiségével, a stílusokkal - minden rajtad áll.

Remélem, sikerült pár ötletet ellesnetek, és ha legközelebb mentek valahova, akkor nem lesz gond egy szuper outfit összeállítása!Eszter-Virág

Képek forrása: Polyvore

ASK.FMYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe