3 MÉTEREN AZ ESSENCE // ESZTER-VIRÁG

6/27/2014


Múlt héten Brus Biussal részt vettünk az Essence 3 méter programján, melyre a Corvin Plaza Müllerében került sor. Az esemény apropója az Essence termékek immár 3 méter széles állványa volt - ugyanis a népszerű kozmetikummárka 81 új termékkel bővült - tehát az Essence paletta immár 540 termékből áll, amiket megtalálhattok majd a kijelölt Müller drogériákban.
A jó hangulatú, kölyökpezsgős-péksüteményes reggelen persze rengeteg fotó készült, a bloggerek pedig kötetlenül beszélgettek egymással.

Természetesen a bloggerek azonnal rávetették magukat a csodaszép Essence-termékekre, ráadásul a selfie-zés sem maradt el, hiszen a legjobb fotót az Essence Facebook-oldalán díjazzák majd - úgyhogy Brush Biussal persze azonnal kattintottunk is pár képet - a másfél órás alvás annyira nem is látszik meg rajtam.
Külön ki szeretném emelni a csomagolást, illetve a termékek design-ját - nekem nagyon tetszenek a játékos rózsaszínek, a feliratok typói, a make up boxokat pedig különösen édesnek tartom. Alapvetően - bár nem látszik - nagyon szeretem a sminkeket, nekem is rengeteg van, bár tény, a vörös rúzs valóban lassan a védjegyemmé vált. Ennek ellenére már használtam a palettákból, nagyon szép nappali, nude hatású sminkeket lehet készíteni például a How To Make Bright Eyes make-up box segítségével - a jól fedő, hat különböző színnel ellátott palettával észre sem lehet venni, ha nem aludtuk ki magunkat előző éjszaka.

A másik nagy kedvencem egyébként még a nude körömlakk - különösen fáj most a szívem, hogy ferrari piros géllakkot használok, és nem próbálhattam ki azonnal -, illetve a vízálló szempillaspirál, ami egyébként sírásálló is, tanúsíthatom :) Emellett pedig imádom az XXXL Longlasting Lipglosst ist - számomra különösen fontos a tartós rúzs vagy szájfény, nem szeretem folyamatosan igazgatni a sminkem.A csodálatos Essence-csomagot, amivel hazatérhettünk, megkoronázta még egy átlátszó Essence nesszeszer is, amit azért imádok, mert nem kell könyékig beletúrnom a sminkekbe, hogy megtaláljak valamit, így jelentősen redukálódik a reggeli készülődés időtartama (zárójelben jegyzem meg, hogy Bius megpróbálta elkunyerálni, de kénytelen voltam neki nemet mondani, annyira imádom). 
Eddig is rengeteg Essence termékem volt - például a vörös rúzsaim mind, ezek a legtartósabbak -, és biztos, hogy meg is fogok maradni ennél a termékcsaládnál, mert imádom a holmijait.


És hogy mit tartogatunk még az Essence-szel? 
Nemsokára lesz nyereményjáték is, úgyhogy készüljetek, Masnilányok :)


Eszter-VirágYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe