DOVE ADVANCED HAIR SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ // ESZTER-VIRÁG

6/16/2014Szeretem a reggeli sajtótájékoztatókat. Amikor valami érdekessel indul a nap, már megéri korán felkelni, főleg hogyha olyan gyönyörű helyre igyekszik az ember, mint a Zelnik István aranymúzeum zen kertje - itt zajlott ugyanis múlt héten a Dove Advanced Hair reggeli press eventje.
A reggel fényét emelte, hogy a szervezők csodálatos reggelivel készültek számunkra, és a nap is nagyon szépen sütött - úgy érezhettük magunkat, mint egy rövid nyaraláson - aki követ Instagramon, az már láthatta, milyen jól éreztük magunkat.

A Dove új hajápoló termékcsaládját kifejezetten vártam, hiszen gondoltak a vékonyszálú, töredezett hajvégű hölgyekre is. Mivel az elmúlt 21 évem azzal töltöttem, hogy különböző stratégiákkal próbáltam meg dúsítani a hajam, illetve leplezni, hogy milyen vékonyszálú, úgy éreztem, mintha ez személyesen nekem szólna.
A Dove Oxygen Moisture termékcsalád így nekem való - plusz tartást ad a lelapuló, finom textúrájú hajnak.
Emellett a Dove Pure Care Dry Oil termékcsalád a száraz hajat varázsolja fényessé és puhává - közben pedig a hajat sem nehezíti el, mivel zsírosodásgátlót tartalmaz.


A termék összetételén kívül külön kiemelném még a csomagolást - a letisztult, elegáns designú szépségápolási cikkeket mindig is szerettem, szerintem fontos, hogyan mutatnak a termékek a fürdőszobapolcon, így ezekkel is elégedett voltam.


A bemutató után pedig egy finom reggelivel vendégeltek meg minket - nekem kettő helyett is ennem kellett, mivel Bianka barátnőm (Brush) laktózérzékeny, így ami szimpatikus volt neki, azt megkóstoltatta velem... Legalább van mentségem, ha esetleg bárki megvádolna, hogy egy picit felszedtem.

Távozáskor a szervezők arra is figyeltek, hogy mindenkit a hajtípusának megfelelő pakkal engedjenek el, így már vártam, mikor próbálhatom ki az új Dove Oxygen Moisture hajsamponomat és balzsamomat.
A képen láthatjátok, milyen szép, elegáns arany-fehér dobozban ajándékozták oda nekem.
Este már azt is használtam - egyrészt imádtam az enyhén citrisos, frissítő illatát, ami nyáron különösen számít, hiszen ilyenkor van szezonja ezeknek. A másik, ami fontos, hogy könnyen felvihető és lemosható, illetve a hajat sem zsírosítja, valóban volument ad a hajnak, és ez napok múltával sem tűnik el.

A Dove Advanced Hair termékcsalád szeptembertől lesz elérhető az üzletekben.


Eszter-Virág

ASK.FM


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe