ICE CREAM LOVE BY LOVELYSHOES // ESZTER-VIRÁG

6/25/2014
Tényleg egyre betegesebb módon vonzódom mostanában a pasztellszínekhez, ezt egy korábbi bejegyzésemben is említettem és mutattam is Nektek. Múltkor kotorásztam a webshopok közt, és rátaláltam a Lovelyshoes.net oldalra, ahol rengeteg szépséges holmit találtam, és elég reális áron.
Valószínűleg az is befolyásolt, miközben állítottam össze a bejegyzést, hogy most kezdtem el nézni a The Carrie Diariest, ahol leginkább ez az irányvonal és színvilág a meghatározó. Hozzá tenném, nem igazán vagyok oda a sorozatért, csak az outfitek miatt nézem.
Átlátszó vintage kardigán


Imádom ezt a clutchot, nagyon szépek a színei :)A Marie-tetoválásom után MUST HAVE-darab. Kell!


Akár ezzel a boyfriend-nadrággal is.Szerelem ez a clutch, imádom az aszimmetrikus mintáját, és hogy ennyire egyszerű.Annyira csúnya, hogy már gyönyörű. Imádnám a Marie-s pólóhoz és a boyfriendhez!Rengeteg olyan holmit találtam, amire elsőre beleszeretős volt, gyakorlatilag hálát adtam az égnek, hogy ki kell fizetnem a telefonszámlám, és nem tudom itt elverni az összes pénzem. Érdemes felnéznetek az oldalra Nektek is, lányok, csodaszép dolgok vannak maximum 15-20 USD-ért, jobban megéri szerintem, mint más hasonló oldalak :)You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe