LENOVO BLOGGER CONTEST - ÉLETEM A YOGA TABLETTEL // ESZTER-VIRÁG

6/02/2014   Akárhogyan is nézem, lassan nyolc éve, hogy blogger vagyok. Tizenhárom évesen kezdtem el vezetni a saját kis mindennapjaimról, az aktuális szerelmemről, és a rettentően izgalmas hetedikes általános iskolás életemről a saját blogomat.
Aztán valahogyan eltelt ez a nyolc év, két és fél éve a personal blog mellett itt a Masni is, és mindkettő szerves része az életemnek, beleépült a mindennapjaimba, és nem tudnám nélkülük elképzelni magam.

   Ma már mindenhol ott vagyunk. Bárki vezethet blogot, platformok ezrei állnak rendelkezésünkre saját gondolataink, vagy az általunk kedvelt képek, zenék, mindenfélék megosztására.
Össze vagyunk kötve, ezerféleképpen. Ismeretlen emberek életét tanulmányozhatjuk sok ezer kilométer távolságból, rég elfeledett barátokra bukkanhatunk rá egy-egy közösségi oldalt böngészve, és mint tudjuk, amire nincs Google-találat, az már nem is létezik.

Én személy szerint szeretek folyton online lenni, mindent megörökíteni - aki követ Instagramon, az tudja, hogy az életem egyik fele publikus, rólam lehet tudni, hogy hol-merre járok, mit csinálok éppen. Annak pedig, hogy Krisztinával együtt kifejezetten nyitott bloggerek vagyunk, nagyon örülök, hiszen így közvetlenebb a viszonyunk veletek, az olvasóinkkal, meg tudunk vitatni rengeteg dolgot, információt tudunk cserélni, mindig mindenről azonnal értesülök.
Bármikor és bárhonnan tudok bejegyzést írni, képet felöltetni, üzenetet küldeni - és őszintén szólva szeretem visszanézni az életemet, felidézni a fontos, megörökített pillanatokat, lassan olyan is az Instagramom, mint egy időgép.
Pár hónapja, amikor vettem a netbookom, komolyan gondolkodtam egy tabletre való beruházásra is, amelyre végül nem került sor. Annál szerencsésebbnek éreztem viszont magam, amikor lehetőséget kaptam, hogy részt vehessek a Lenovo Blogger Contest eseményen - melynek témája az volt, hogy bloggerként, civilként, huszonegy éves leányzóként milyen lenne egy napom a Lenovo Yoga Tabletével (elárulom: csodás). Egyrészt megtiszteltetésnek érzem, hogy gondoltak rám, másrészt pedig hihetetlenül örültem, hiszen mindenhova boldogan hurcolásztam magammal a kis tabletet :)
A Blogger Contest győztese nem csupán egy Yoga Tabletet kap a Lenovo jóvoltából, hanem egy két főre szóló repülőjegyet is Párizsba, a Fashion Weekre!
Hihetetlenül boldog lennék, hogyha én juthatnék ki, hiszen nem csupán járhatnék életemben először a szerelem, Coco Chanel, a divat, a macskaköves utcák, a presszókávé, a karcsú lábak és az Eiffel torony városában, hanem hatalmas megtiszteltetés is lehetne számomra, hogy a Ti segítségetekkel valósulhatott meg ez az utazás :)

A játék június 2-án, reggel indul - akkor kerül feltöltésre az összes versenyző blogger fotómontázsa, amire ti is szavazni tudtok majd a Lenovo Magyarország oldalán.

xoxo

Eszter-VirágYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe