PERFECT SATURDAYS // ESZTER-VIRÁG

6/07/2014


Imádom a szombatokat, kiskorom óta. Főleg mióta éjszaka dolgozom, szeretek heti egy napot szánni arra, hogy csak heverészem itthon, relaxálok, pihenek és feltöltődöm, nincs rohanás, tudom, hogy még jó sok idő van addig, hogy elinduljak, és lazíthatok.
Összeszedtem hát nektek a számomra tökéletes szombat kellékeit.

1. AZ ARCPAKOLÁS
Alapvetően szerencsés vagyok, mert nincs túl sok probléma az arcbőrömmel, emiatt nem is használok túl sok kozmetikumot. Az alapozómat Bianka (Brush) választotta nekem, ő a beautyblogger a házban, így természetesen bízom a döntésében, ami egyébként bejött. Emellett használok még szemöldökceruzát és szempillaspirált, és ha szükség van rá, korrektort. Figyelek arra is, hogy ne égjek le a napon, az olyan fehér bőrre, mint amilyen az enyém, fokozottan kell figyelni. Mindezek ellenére nagyon törődöm a bőrömmel, rendszeresen használok bőrradírt, és arcpakolást is.
Először kétkedve próbáltam ki a H&M kozmetikumait - Krisztina vett nekem egy fahéjas-csokoládés arcmaszkot születésnapomra, egyébként ha tőle nem kapok, talán a mai napig nagy ívben elkerültem volna őket, hiszen egy ruházati márka kozmetikai cikkei számomra annyira nem hitelesek.
Azt kell mondjam, pozitív csalódásként éltem meg, és azóta ez a málnás arcmaszk a kedvencem, imádom az illatát is, meg tudnám enni, annyira finom.
2. A TÖKÉLETES SOROZAT
Írtam már Nektek a kedvenc sorozataimról, most éppen a Grace Klinikát folytatom, a hatodik évadnál tartok. Imádom Christinát, és alapvetően az összes karakter nagyon megfogott, amíg végig nem nézem az egész hátralévő részét a sorozatnak, addig tutira nem fogok aludni.3. A TÖKÉLETES KÁVÉ
Imádom a kávét, a latteés a melange a kedvenciem, ezeket egész nap tudnám inni, így nem kérdés, hogy a lazítós napjaim szerves részei. Itt az egyik kedvenc kávéreceptem, nagyon egyszerű elkészíteni - ha nekem is megy, akkor bárkinek fog menni -, és nagyon finom, remélem, Nektek i ízleni fog :)

Hozzávalók 2 személyre:
1 dl frissen főzött feketekávé
2 dl tej
4 tk. méz
csipet fahéj/kakaópor


Magas falú poharak aljába kanalazzuk a mézet. A tejet felforraljuk, majd kicsit hűlni hagyjuk.
A meleg tejet alaposan felhabosítjuk, majd elosztjuk a két pohárban. Rövidke pihenő után a tej "krémes" és "habos" része szépen ketté válik. Kevéske habot félreteszünk. 
A kávét óvatosan átcsorgatjuk a tejhabon, így az a két tejréteg között marad. A maradék habot a kávé tetejére kanalazzuk, majd gondolatnyi fahéjjal, vagy kakaóporral díszítjük.4. KÉNYELMES OUTFIT
Én szeretek itthon is jól kinézni, éppen ezért az itthoni holmijaim is olyanok, amiket szeretek, és nem azért, mert csupán kényelmesek. 5. IDEÁLIS PLÜSSÁLLATOK
21 éves létemre még mindig plüssállatokkal alszom, egyrészt mert iszonyú kényelmesek, másrészt pedig mert a szívemhez nőttek, nem tudom, meg fogok-e valaha válni tőlük. Előnyben részesítem a nagyobb, ölelgethető darabokat, amiknek finom puha érintése van.
Ők ketten is velem élvezik a délutánt.


Ti hogyan szoktatok lazítani, Masnilányok?

Eszter-Virág


You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe