SYNC YOURSELF - HASZNOS APPOK A TELEFONODRA // ESZTER-VIRÁG

7/22/2014Habár sosem voltam egy technikai zseni, tény, hogy nem tudnék élni a telefonom nélkül. Jelenleg a második okostelefonom használom - az első egy Sony Xperia U volt, a jelenlegi pedig egy iPhone 5S -, és a mai napig az egyik legjobb döntésemnek tartom, hogy beszereztem.
Ma már nagyon sok alkalmazás van, melyek jelentősen megkönnyítik az életünket - összeválogattam Nektek a kedvenceimet, remélem, Nektek is hasznotokra lesznek majd!
A felsorolt appok nagyrésze egyaránt alkalmazható Andoridon és iPhone-on is.


KÉPSZERKESZTŐK
Imádok az Instagramommal bíbelődni, viszont a platformon található szűrőket nem szeretem, mert nem elég egyéniek, sosem találok olyat, ami nekem tetszene, így helyette más képszerkesztőket használok. Rengetegszer kérdezitek, hogy mivel készítem a fotóimat, hát íme :)
Az egyik ilyen kedvencem a VSCOCAM - rengeteg filter van rajta, amiket egyénileg tudsz állítani, és csodálatos képeket lehet vele szerkeszteni. Az egyik hátránya viszont, hogy a hátteret nem lehet rajta homályosítani, így ha mélységélességet szeretnék elérni egy képen, akkor az Aviary programot használom.
Szeretek képet tükrözni is, erre az Insta Photo Mirror a jó választás.

 
Ezt a fotót például VSCOCAM-mel vágtam ki, és egy F2 filtert tettem rá,
majd a Photo Mirror segítségével megtükröztem.

Utálom, hogyha az Instagram levág a képeimből, így egy úgynevezett átméretező program, a Whitagram segítségével töltöm fel a képeim. Így nem romlik a minőségük, és legalább a teljes fotót fel tudom tölteni, nem csak egy négyzet alakú részletet belőle.A Montage Lite alkalmazással képeket tudsz egymásra vágni - én általában hátteret készítek a képeimhez vele, elég jól elszórakozhatsz vele, ha éppen van rá időd.
FASHION IS MY PASSION
Őszintén szólva nem igazán ugrálok a vásárlásért. Leszívnak a plázák, idegesít, ha hosszú a sor a próbafülkénél, sőt, az is idegesít, ha próbálnom kell, nem szeretem a neonfényeket, és azt is utálom, hogyha a másik, akivel megyek, nézelődik vagy döntésképtelen. Az én elvem a fogd és vidd, ehhez pedig a legnagyobb segítség, ha le van töltve pár üzletlánc alkalmazása, amin keresztül kiválaszthatom, nekem mi tetszik. Ezután betelefonálok pár üzletbe, ahol a kívánt méretben félreteszik nekem a dolgokat, így pedig rengeteg felesleges időpazarlástól kímélem meg magam.
Ugyanígy imádok telefonon nézelődni, e-bayezni. Persze ha second handről van szó, akkor szeretek nézelődni, de egyre ritkábbak az ilyen túráim.

HA BLOGGER VAGY...
... akkor bizony tényleg nagy hasznát veszed az okostelefonnak. Nem csupán mindkét e-mail fiók van rákötve a telefonomra, de az összes többi bloggal kapcsolatos dolgot innen intézem. Gondolom, a Gmail mindenkinek megvan, tekintve, hogy Androidot csak úgy használhatsz, és persze ez a legnépszerűbb levelezőprogram.
Viszont érdemes letölteni a Blogger applikációt is - én nem igazán használom, de volt már, hogy kellett.
Emellett pedig fontos, hogy minél egyszerűbben hozzáférj a blog Facebook oldalához, így a Facebook Page Managert is ajánlom, nagyon hasznos. Egyszerűen tudsz képet felölteni, postolni, megnézni az üzeneteket, a statisztikát és postokat követni.
Én letöltöttem az Ask.fm alkalmazást is a telefonomra, így ha kérdeztek tőlünk, azonnal kapok róla értesítést és tudok rá válaszolni. Használom még a Followers + for Instagram programot is, ennek segítségével látom, hányan követnek Instagramon, és ki is unfollowolt pontosan.BIG CITY GIRL
Mivel sokat utazom BKV-val, így természetesen a menetrendek is le vannak töltve.
FITSPIRATION
Mivel odafigyelek a testmozgásra és az életmódomra is - igyekszem kiengesztelni a szervezetem a cigarettáért -, így a Pacer lépésszámláló és a MyFitnessPal programokat imádom, főleg, hogy össze lehet szinkronizálni a kettőt, így a MyFitnessPal jegyzi, mennyit mozogtál, hány kalóriát égettél el és mennyivel vagy közelebb az áhított testsúlyhoz. A MyFitnessPal keresőjébe a CBA-s rozskiflitől kezdve a Túró Rudiig mindent beüthetsz, a rendszer tudja, hány kalória, mennyi zsír, cukor, stb van benne, tényleg hihetetlenül hasznos akkor is, ha nem fogyókúrázol - hiszen legalább számon tudod tartani, mit fogyasztasz.Ezek mellett a klasszikus appokat - WeHeartIt, Pinterest - is nagyon szeretem, minden reggel velük indítom a napot, ahogyan telefonról intézem a banki ügyeimet is például.
Ti milyen alkalmazásokat használtok, Masnilányok? Szerintetek milyen appok a leghasznosabbak?

Eszter-VirágYou Might Also Like

1 Comments

  1. El sem tudtam találni instagramon sokaknál mi volt a #vsco hashtag, de most végre megvilágosodtam :D Hasznos alkalmazások, a MyFitnessPalt én is nagyon szeretem, de a Menetrendeket eddig eszembe sem jutott letölteni, pedig milyen sokszor jól jött volna! (habár jelenleg nincs bérletem, gyalog járok mindenhova, így próbálom magam több mozgásra ösztönözni :D)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe