SZÉPSÉGBOLT-EGÉSZSÉGBOLT TESZT // ESZTER-VIRÁG

7/31/2014Mint nemrég írtam Nektek, elkezdtem egy egyhónapos ricinusolaj-kúrát, illetve nyitott vagyok mindenféle természetes alapanyagú haj- arc- és lábkence kipróbálására, így amikor nemrég megérkezett hozzám a Szépsgébolt.hu és az Egészségbolt.hu  kis pakkja, nagyon örültem, mert többek közt egy sörélesztős sampont, és a hozzáillő balzsamot is tartalmazta.
Sajnos a teszttel várnom kellett egy picit, gondoltam, egyszerre csak egy csodaszerrel kenegetem a hajszerkezetem - viszont másfél hete masszívan használom a PIVNÍ sampont és balzsamot, és kifejezetten jó tapasztalataim vannak vele.


A sörélesztős termékeket általában a vékony szálú, tartás nélküli hajra ajánlják, illetve azoknak, akik szeretnének fényesebb, dúsabb sörényt. Mivel az elmúlt huszonegy évben mást sem csináltam, csak különböző stratégiákat találtam ki a hajam dúsítására, magam is meglepődtem, de valahogy ebből a sörélesztő kimaradt - így most örömmel vágtam bele ebbe a projektbe is.
Mind a sampont, mind a balzsamot elég könnyű felvinni és lemosni is, ráadásul egyik sem nehezíti el vagy zsírosítja a hajat.


A tapasztalataim a következőek - a haj valóban nagyon szép fényes lesz tőle, úgyhogy már emiatt megérte, ráadásul ahogyan észrevettem, nekem nőtt is tőle a hajam (de lehet, hogy ez csak a ricinus utóhatása), illetve a haj könnyebben fésülhető, nem gubancolódik össze, így a hajmosás utáni csomóbogozás már nem kötelező esti program.
Ami egy picit zavaró lehet, az a sörélesztő jellegzetes gyógynövényillata, viszont ez is elmúlik egy idő után - vagy megszokjuk. Ami különösen tetszett, hogy nagyon sokáig megmarad a hajmosás utáni friss érzet.
Egyébként nekem a csomagolás dizájnja is nagyon tetszik, szeretem ezeket a klasszikus ruhába bújtatott termékeket, minél egyszerűbb valami, annál jobb!


A csomag tartalmazott még egy BB krémet - a képen látható rajtam, bár én nyaranta nem használok ilyen termékeket, viszont nem csupán jó illata van, hanem kibírt majdnem tizenhárom órát rajtam -, illetve egy 50 faktoros naptej tesztert is, ami nekem különösen jól jött ilyenkor.


A PIVNÍ termékeket mindenkinek ajánlom, a vékonyszálú hajjal "megáldott" sorstársaimnak különösen, mivel tényleg nagyon hasznosak, ráadásul természetes alapanyagokból készültek - és nem tartalmaz szilikont, ami az egyik lehető legkárosabb összetevő. Én mellette használok hajvasalót - a hullámok miatt a hajamba, vagy ha S.O.S formázás kell -, és a hőtől keletkezett sérülésekre is nagyon jó hatással van.
Eszter-Virág

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe