BE WHITE - JUST SMILE // ESZTER-VIRÁG

8/10/2014


  Talán emlékeztek, hogy nemrég látogatást tettem a SmilePoint franchise hálózat egyik központjában, ahol kipróbáltam a SmilePoint fogfehérítést.
Nagyon örültem a lehetőségnek, hiszen évek óta dohányzom és a koffeinfüggőségem is elég erős, így érdekelt, mennyit változtathat egy fogfehérítés a fogaim színén - ráadásul az egyik metszőfogam kicsit ferde, így eléggé féltem is, hogy mi fog történni.


  Magáról az eljárásról annyit érdemes tudni, hogy a kedves vendég kipróbálhat egy basic- és egy bio fogfehérítős verziót - mindkettőnek megvan a jól látható eredménye, így a végén én is boldogan távoztam.
A művelet során természetesen nem sérül sem a fogzománc, sem az íny - így jóval kímélőbb, mint egy normál orvosi fogfehérítés. Én a bio verziót választottam, a csomag tartalmazott egy fogfehérítő gélt, egy fogfehérítő sínt és fogfehérítő törlőkendőket.


  Kicsit megilletődve érkeztem meg az Erzsébet körúti referenciaszalonba, ahol nagyon kedvesen fogadtak. Egy rövid tájékoztatás után megnéztük, milyen árnyalatúak a fogaim, hogy utána az eredményt is ellenőrizhessük.
A letisztult dizájnú, elegáns SmilePointban bármikor betérhetünk - megbeszélés előtt, vagy egy fáradt nap után, itt mindig úgy érzi az ember, mintha kitüntetett vendég lenne, így számomra igazi kikapcsolódás volt a látogatás.
Kiválasztottuk, milyen árnyalatú éppen a fogsorom, hogy később megnézzük,
hány árnyalatot sikerült fehérednem


  Miután helyet foglaltam, kaptam a nyakamba egy védőkendőt, majd fogtisztítás után fel is helyeztük a fogfehérítő gélt tartalmazó műanyag sínt.
Innentől fogva számomra 3x15 perces néma csend következett, amit elég nehezen viseltem. :) Viszont jó bloggerhez híven ezalatt szelfizéssel ütöttem el az időt.

  A fogfehérítés után még négy óráig nem ehettem, úgyhogy mire délután lett, már majdnem éhen haltam, viszont abszolút megérte az eredmény. Nagyon jól éreztem magam, hihetetlenül kedvesek és előzékenyek voltak velem, ráadásul egész végig csak a kellemes mentaízt éreztem a számban, abszolút nem volt fájdalmas, pedig bevallom, ettől tényleg féltem. Közben pedig hallgattam Andrej és Boglárka beszélgetését, így jól is szórakoztam, ők pedig örülhettek, hogy végre csendben vagyok. :)

  Összességében - nagyon elégedett vagyok az eljárással. Kiskorom óta nagyon odafigyelek a szájhigiéniára, nem csupán mert volt fogszabályzóm, hanem mert fontosnak tartom a fogak egészségét. Habár nem igazán szeretek nyitott szájjal mosolyogni, ezután már bármikor nevethetek úgy, hogy nem kapom a szám elé a kezem, hihetetlen önbizalmat adott a fogfehérítés - és biztos vagyok benne, hogy ezután rendszeresen meg szeretném még ismételni. A saját pozitív tapasztalataimból kiindulva bátran ajánlom mindenkinek, az áraik is elég kedvezőek - 9 900 Ft-tól már kaphat az ember egy nagyon szép mosolyt, ráadásul tartós marad az eredmény. Köszönöm szépen, hogy kipróbálhattam!
ESZTER-VIRÁG
You Might Also Like

3 Comments

  1. Ha annyira fontos a szájhigiénia, hogyhogy dohányzol? Ez nem ellentmondás?

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nem, az is megeszik neha egy csokit, aki tudatosan figyel a testere :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett a fogad, ez a gyönyörű rúzs pedig csak még jobban kihangsúlyozza. Irigykedem! ;)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe