DAILY LOVE BY SHEINSIDE // ESZTER-VIRÁG

8/15/2014Habár jelenleg már őszre fordult az idő, azért az iskolakezdés előtt lesz még pár nap kánikula, hogy méltóképpen búcsúztassuk a nyarat és ünnepeljük az őszi szezon kezdetét. Összeválogattam pár MUST HAVE szépséget a Sheinside.com-ról, egyszerűen szerelmes vagyok ebbe az outfitbe - ha rajtam múlik, ezt fogom viselni az utolsó nyári bulimon.

Bár mostanában a fehéret preferálom, a fekete is közel áll a szívemhez - egyes barátaim szerint azért, mert a sötét tónusok a kellőképpen sötét aurámat jelképezik. Hááát... :) Mindenesetre nagyon tetszik ez a '20-as évek stílusában elkészített csipkés jumpsuit...
... amihez az alább látható csillogós shine bright like a diamond-fílingű toe shoe-t választottam. Szeretem ezt a fazont, klasszikus, elegáns, épp emiatt mindig divatban van - a platformmal ellentétben-, nőies és letisztult.


Imádom a vintage jellegű holmikat, ahogyan a stílusjegyeket is szeretem kombinálni, így nálam például simán belefér egy csillogós, hello '80-s stílusú toe ezzel a virágos clutch-csal, egyszerűen az összhatás az, ami megnyerte a tetszésem.
Mivel a hangsúly a kiegészítőkön van - amik így is teljesen eltérő stílusúak -, fontos, hogy az outfit többi része egységes legyen, így egy egyszerű, testhezálló boyfriend blézert választottam, amit vállra vetve viselnék - így nem is fagynék meg, és melegem sem lenne túlzottan.
És a kiegészítő - nagyon szeretem a figyelemfelkeltő ékszereket, szerintem az outfit lényege, hogy basic ruhatár mellett hangsúlyos kiegészítőkkel dolgozzunk, így egyértelműen ezt a fülbevalót tartom a legjobb választásnak.

A KÉPEK FORRÁSA


Eszter-Virág
You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe