MUST HAVE IN SEPTEMBER // ESZTER-VIRÁG

8/27/2014


Rég volt utoljára MUST HAVE, még májusban posztoltam az utolsó bejegyzésemet ebben a rovatban - ez most eszembe juttatja, milyen rövid is volt ez a nyár. Ennek ellenére gőzerővel készülök az őszre, már meg is találtam azokat a darabokat, amiket mindenféleképpen szeretnék beszerezni. A termékeket online katalógusokból válogattam ki, így a képekre kattintva a termék oldalára juttok el. Lássuk hát a szeptemberi MUST HAVE-eket!

Imádom a szürkét, és már egy éve próbálok felhajtani valami hasonló nadrágot, így majdnem hanyatt dobtam magam az örömtől, mikor a JESSICA BUURMAN oldalán megtaláltam ezt a szépséget. Az ára kissé borsos, a DIY királynőinek ajánlom az otthoni verzió elkészítését, aki mer az nyer-alapon! :)


Rajongok az annyira csúnya, hogy már szép-dolgokért, ha pedig valami csillog, akkor odáig meg vissza vagyok érte. Ezért szerelmesedtem bele ebbe a cipellőbe is, egyszerűen kell (csak kisebb platformon, mert ezen még el is szédülnék).

... de persze azért szükségem lesz egy szimpla bokacsizmára is, ezekkel úgyis teli lesz ősszel az összes Inditex-üzlet. Mindenképpen magassarkút szeretnék, sajnos a laposban alacsony vagyok.


Tavaly is nagy szerelmem volt a szőrme, ez idén sem lesz máshogy, úgyhogy egy mellényt is beszerzek majd mindenképpen. Pulóveren, bőrkabáton, akármin tökéletes, ráadásul fekete-fehér verziót még nem nagyon láttam, így nekem ez kell majd.

Feltétlenül szükségem van egyébként egy nyolcvanötödik átmeneti kabátra is, így ez a kockás is kelleni fog. Szintén a JESSICA BUURMAN oldaláról való, máshol nem láttam hasonlót sem. Csodaszép, nem?
Nagyon tetszik ez a Céline-kopi shopper is, talán a bársonyos anyaga miatt, bár ebből inkább szürkét lenne érdemes választanom. Sajnos a termék elég rondán van befotózva, egyébként ez is JESSICA BUURMAN.


Bár már nem igazán vásárolok Inditex üzletekben, csak néha second handben, illetve webshopokból rendelem a holmijaim, a H&M Basic osztályát még mindig rendszeresen látogatom. Erre az oversized pulcsira is le tervezek csapni, amíg nem lesz túl hideg, strappyvel tervezem viselni. Szükségem van nesszeszerre is, mert a mostani már vállalhatatlanul néz ki. Ez a H&M fekete lakk akár még kisebb clutchként is viselhető.

És persze a mopsz...  :)

Lányok, ti mit terveztek beszerezni idén ősszel?


ESZTER-VIRÁG

You Might Also Like

4 Comments

 1. Kedves Eszter-Virág!

  A magassarkú bokacsizma, valójában egy magassarkú lovaglócipő. :) Én ilyenben ganézok ;)

  VálaszTörlés
 2. Kedves VicTory,

  legalább trendin ganézol. A magassarkú nem akad bele a kengyelbe? :)

  VálaszTörlés
 3. Engem hidegen hagyna,hogy lovaglócipő vagy nem, mert egyszerűen imádom :D

  VálaszTörlés
 4. Lapos talpú verzióm van! :) Kínaiban is láttam, három színben - még csak nem is kell lovas szaküzletbe mennem. :)

  VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe